VIDEO: Albania lähellä jättiyllätystä Ranskaa vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Albania oli järjestää jättiyllätyksen kisaisäntien kustannuksella.

Keskiviikkona pelattiin jalkapallon EM-kisoissa kolme ottelua ja niissä viimeisimmässä Ranska joutui tekemään täyden päivätyön Albanian kaatamiseksi. Patonkimaa varmisti myöhään illalla ensimmäisenä maana jatkopaikkansa EM-kisoissa, kun se kaatoi ensimmäistä kertaa EM-kisoissa pelaavan ryhmän maalein 2–0.

Albania piinasi Ranskaa viimeisille minuuteille saakka, sillä ottelun ensimmäisen osuman teki 90. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Antoine Griezmann, joka puski Adil Ramin keskityksen Albanian verkkoon.

EM-kisojen avauspäivänä mahtavan maalin viimeistellyt Dmitri Payet pääsi kaunistelemaan loppulukemia ottelun viimeisestä maalintekotilanteesta. Sillä osumalla ei ollut kuitenkaan enään suurta merkitystä.

Ennen Ranskan avausmaalia kisaisännät tekivät kyseenalaisen ennätyksen, sillä he olivat laukoneet 20 kertaa Albanian maalin ohi. Ohilaukauksissa oli mukana myös Olivier Giroudin pusku tolppaan toisella jaksolla.

Albania on hävinnyt A-lohkossa nyt siis kaksi ottelua ja todennäköisesti heidän urakkansa päättyy lohkovaiheen jälkeen. Seuraavassa kamppailussa punamustat pelaavat Romaniaa vastaan.

Tsekkaa videolta kamppailun huippuhetket:

 

EM-kisoissa ottelut jatkuvat jälleen tänään kolmen kamppailun voimin. Illan kenties odotetuin kamppailu pelataan heti ensimmäisenä, kun Englanti ja Wales iskevät yhteen. Torstain huipentaa Saksan ja Puolan välienselvittely.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Puolalle kova isku – Wojciech Szczesny loukkaantunut?
VIDEO: Venäjä heitettiin ulos EM-kisoista – ehdollisesti

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa