Lohkot päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Puolivälieräparit ratkeavat tänään.

 

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkot saataneen tänään päätökseen. Puolivälierät alkavat torstaina, ja vielä on paljon auki.

A-lohkossa todennäköisin voittaja on Kanada, joka kohtaa viimeisessä lohkopelissään V-Venäjän. Kanadalle riittänee pistekkin lohkovoiton varmistamiseen, joten hyvin todennäköiseltä tämä näyttää.

Suomen mahdollisesta puolivälierävastustajasta ei vielä tietoa ole, mutta erilaisia variaatioita löytynee, mutta jätetään ne kuitenkin listaamatta. Sarjataulukkoa katsomalla jokainen voi tehdä oman johtopäätöksensä millä tuloksilla mikäkin joukkue tulee kohtaamaan. Suomen puolivälierävastus tulee kuitenkin kolmikosta Kanada, USA tai Slovakia. Yhdysvallat on kuitenkin tällä hetkellä se todennäköisin vaihtoehto.

Tukholman lohkossa Venäjä on varmistanut jo lohkovoittonsa ja suurella todennäköisyydellä puolivälieräparit sieltä ovat Venäjä – Norja sekä Ruotsi – Tshekki.

Kummastakin lohkosta putoajat B-sarjaan ovat selvillä. Paluun sarjaporrasta alemmas tekevät Kazakstan ja Italia.

 

Suomi otti eilen kenraaliharjoituksessa voiton Kazakstanista maalein 4-1. Ykköskenttä oli vahvasti esillä mutta kakkoskenttä on pahasti hukassa. Kolmoselle ja neloselle ei risuja voi antaa.

Janne Pesonen – Jarkko Immonen – Mikael Granlund

Mikael Granlund. Vuodessa on kerennyt tapahtua paljon. Ensin IFK:ssa kannu, ilmaveivin mediamylly ja Leijonissa maailmanmestaruus, juhlimista riitti. Sen jälkeen vaikea kausi IFK:ssa, tv-mainoksia pitkin vuotta. Armeija, yo-kirjoitukset, nuorten MM-kisat Kanadassa ja tähän päälle vielä edustukset EHT:lla. Keväällä flunssa-aaltoa ja mies ihan puuduksissa. Putoaminen paikallisviholliselle pudotuspeleissä ja loukkaantumiset vaivasivat. Kaiken kaikkiaan vaikea kausi.

Paljon on nuorelle miehelle kerennyt tapahtua, eikä Granlund ole vielä valmis huippupelaaja, vaikka tällaisen vääristymän median hypetys on aiheuttanut. Nuorelle miehelle viimeisin vuosi on ollut todella raskas ja se alkaa näkyä.

Granlund lataili vielä leiriviikkojen ensimmäiset viikot akkuja ja paranteli vaivojaan. Jalonen kertoi että mies on kunnossa kun pelit alkavat. IFK:n ketjukaveri Janne Pesonen oli keväällä seurajoukkueensa peleistä pari kuukautta sivussa ja miehen kausi oli yhtä lailla vaikea. Jarkko Immonen vajosi seurajoukkueessaan Kazanissa nelosketjuun. Suurena yllätyksenä ei siis tule että ketjun peli on pahasti lukossa. Torstaina on taas ketjulle yksi näytönpaikka lisää, mikäli kolmikko edes on enää kasassa.

Alkulohkojen päätösottelut tänään:

klo 12.15 Kanada – Valko-Venäjä
klo 13.15 Norja – Tanska
klo 16.15 Slovakia – Ranska
klo 17.15 Tshekki – Saksa
klo 20.15 USA – Sveitsi
klo 21.15 Ruotsi – Latvia

Eilisen tulokset:

Valko-Venäjä – Ranska 1-2 (1-0, 0-1, 0-1)
Latvia – Tanska 0-2 (0-0, 0-2, 0-0)
Kazakstan – Suomi 1-4 (0-0, 0-3, 1-1)
Italia – Venäjä 0-4 (0-1, 0-2, 0-1)

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!