Mark Allen - Ali Carter 21.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Ali Carter haastaa hienossa vireessä olevan Mark Allenin.

Mark Allen – Ali Carter, merkki 2, kerroin
Mark Allen – Ali Carter (+1,5 freimiä), merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,44 | 2,75

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla Champions of champions -turnaus, kolmas pelipäivä tarjoilee tuttuun tapaan kaksi ottelua ja vielä myöhäisiltaan päiväotteluiden voittajien välisen kohtaamisen. Pohjois-Irlannin Mark Allen kohtaa mielenkiintoisessa ottelussa Englannin Ali Carterin. Mark Allen on pelaajista huomattavasti paremmassa pelivireessä, mutta kerroinasettelu on järkyttävä. Pelillisesti Ali Carter on ensinnäkin erinomainen break-builder sekä toisekseen Ali Carter on nostanut viime aikoina pelaamisen tasoaan. Ali Carterille tämä kausi on ollut äärimmäisen vaikea, mutta syyt löytyvät pitkälti sairasteluiden puolelta. Ali Carterilla on ollut vakavia ongelmia terveyden kanssa, mutta tällä hetkellä ”The Captain” on jälleen snookerin parissa ja sehän sopii meille erinomaisesti.

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi erittäin hyökkäävää pelaajaa. Mark Allen tunnetaan erinomaisista pussitustaidoistaan, mutta myöskään Ali Carter ei mieluiten lähde pelaamaan safetya – Ali Carter on ollut urallaan kahdesti maailmanmestaruusturnauksen finaalissa, joten se kertoo vain siitä, että kuinka laadukkaasta pelaajasta onkaan kysymys. Edellisen kerran Ali Carter oli maailmanmestaruusturnauksen finaalissa toissa vuonna. Ali Carterin sairasteluita ei pidä sekoittaa englantilaisen pelillisiin taitoihin, sillä valitettavasti ne tietenkin ovat sotkeneet ja tulevat edelleenkin sotkemaan uraa snookerin parissa, mutta terveenä ollessaan Ali Carter on hurjan vaikea vastustaja kenelle tahansa.

Tämä ottelu pelataan paras seitsemästä, joten kerroinasettelu on ehdottomasti liikaa Mark Allenin suuntaan. Nämä nopeat ottelut ratkaisevat aina pienet asiat. Esimerkiksi yksi pussitusvirhe saattaa johtaa toisen pelaajan häviämiseen, vaikka muuten ottelu olisi sujunut hyvin. Jos ottelu pelattaisiin paras yhdestätoista, Mark Allenin pelaaminen olisi täysin perusteltua, mutta tässä tapauksessa Mark Allen ei lukeudu vetokupongille missään tapauksessa mukaan. Ali Carter on koko ensimmäisen kierroksen suurin helmi, useat vedonlyöntifirmat ovatkin jo ehtineet tiputtamaan englantilaisen kerrointa. ”The Captain” tarjoaa tässä kamppailussa vedonlyöjille mahdollisuuden tehdä hienon tilin.

Veikkaussivut | Tuomas