Almeria - Villarreal 19.8.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Alkaako Almerian kausi heti synkimmällä mahdollisella tavalla?

Almeria – Villarreal, merkki 2, kerroin 
Almeria – Villarreal (+1), merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,25 | 2,75 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Almeria saa vieraakseen Villarrealin. Lähtökohtaisesti Almerian kaudesta on tulossa erittäin vaikea. Almeria on materiaaliltaan Espanjan liigan heikoin joukkue. Putoaminen tulee tällä kaudella olemaan Almerian kohdalla pelkkää realistista ajattelua! Almeria nousi parin vuoden jälkeen takaisin pääsarjaan, mutta Almerian parhaat pelaajat ovat ehtineet vaihtamaan maisemaa. Rantakaupungin ryhmä on siispä vahva ehdokas palaamaan ensi kaudeksi jälleen sarjaporrasta alemmaksi.

Villarreal nousi takaisin täksi kaudeksi pääsarjaan ja mitään muutahan Villarrealin materiaalilla ei voinutkaan odotella! Villarrealin materiaali on muuttunut melko reilusti viime kaudesta, sillä esimerkiksi Marcos Senna siirtyi muualle, samalla tavalla myös Jonathan De Kuzman sekä Olof Mellberg vaihtoivat maisemaa. Joka tapauksessa Villarreal on onnistunut kasaamaan nimenomaan nuorista pelaajista laadukkaan joukkueen. Ykkösmaalivahdin paikan Villarrealissa ottaa Sergio Asenjo. Muutamia muita oikeasti laadukkaita nimiä Villarrealin ryhmässä ovat Giovanni Dos Santos sekä ilman muuta Ikechukwu Uche.

Villarrealin seurajohdolla on varmasti nälkää takaisin eurokentille, mutta Villarrealin päävalmentajana toimivalla Marcelinolla on täysi luottamus seurajohdolta. Materiaali tulee riittämään kaiken järjen mukaan kymmenen parhaan joukkoon tai hieman sen alle. Materiaali on joka tapauksessa kuitenkin huomattavasti Almerian materiaalia edellä. Villarreal on vieraissakin suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas