VIDEO: Predators-pelaajat puolustavat raivokkaasti maaliaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Suomalainen NHL-maalivahti Pekka Rinne oli viime yönä mahti vireessä, kun Nashville Predators kävi ryöstämässä ensimmäisen voiton Nashvillen ja Anaheim Ducksin välisessä ottelussa.

2 – 3 vierasvoittoon päättyneessä ottelussa nähtiin näyttäviä tilanteita molemmissa päissä kaukaloa ja Pekka Rinne joutuikin ottaman 27 koppia seuran voiton takeeksi. Vaikka liika nimellä ”Betoni” tunnettu Rinne on maailman luokan maalivahti, joka pystyy parhaana päivänään torjumaan jopa ilmastonmuutoksen, niin kyllä hänkin välillä tarvitsee puolustajiensa apua.

Ottelun toisessa erässä tilanteessa 2 – 2 Ducksilla oli loistava tilaisuus siirtyä ottelussa kuskin paikalle. Ankkalauman Jamie McGinnillä oli se kuuluisa tuhannen taalan paikka lyödä paluukiekko verkon perukoille Rinteen ollessa poissa maalin suultansa, mutta tällöin kuvaan astui Predators-puolustaja Ryan Ellis ahtereineen. Joskus jopa Pekka Rinne tarvitsee apua maalin suojelemisessa, NHL kirjoittaa virallisella Twitter-tilillään.

Muistathan että peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen. Esimerkiksi nyt käynnissä olevat Liiga-finaalit tarjoavat paljon hyviä vedonlyöntikohteita.

Lue myös:

VIDEO: Saravon Pekka ja vuoden 2016 kesähitti!
VIDEO: Tässäkö NHL:n runkosarjan komein koppi?