Anderlecht - PSG 23.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Lohko C:n kärki vierailee Belgiassa.

Anderlecht – PSG, merkki 2, kerroin 
Anderlecht (+1) – PSG, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 7,45 | 4,45 | 1,44 

 

 

Belgian illassa Anderlecht yrittää avata omaa pistetiliään, kun vieraaksi saapuu ranskalaisjätti PSG. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan kolmannen ottelukierroksen kamppailu. Anderlecht on tähän mennessä kahdesta ottelusta saalistanut kaksi tappiota eikä vielä ainuttakaan tehtyä maalia ole Anderlechtin tilastoissa. Anderlechtin puolustus on vuotanut kylläkin senkin edestä, sillä kotijoukkueen verkot ovat heiluneet vaatimattomasti viisi kertaa. Nyt vieraaksi saapuva PSG on materiaaliltaan Euroopan huippujoukkueita, vaikka PSG:tä ollaan arvosteltukin vain rahalla kasatuksi joukkueeksi. PSG on kahdesta ottelusta saalistanut yhtä monta voittoa ja viimeistellyt uskomattomasti peräti seitsemän maalia.

Materiaaliltaan Anderlecht on ehdottomasti Belgian liigassa äärimmäisen hyvin menestyvä joukkue, mutta valitettavasti se ei riitä Mestarien liigan otteluissa. Anderlecht on jättänyt itsestään juuri sellaisen kuvan, että matka tulee päättymään kotijoukkueen osalta alkulohkoon. Tätä menoa Anderlecht ei tule kamppailemaan lohkon kolmannesta sijasta, sillä Anderlecht hävisi viimeksi kotonaan Mestarien liigassa Olympiakosta vastaan 0-3 maalein. Nyt vastustajan taso on vielä huomattavasti vaikeampaa luokkaa. Kolme päästettyä maalia Olympiakokselle kertoo hyvin siitä, että Anderlecht on liian kovassa seurassa.

Lähtökohtaisesti joukkueiden välinen tasoero on erittäin selkeä PSG:n eduksi ja toisekseen PSG on jättänyt itsestään Mestarien liigassa äärimmäisen vakuuttavan kuvan! PSG myös voitti maajoukkuetauon jälkeen Ranskan liigassa Bastian peräti 4-0 numeroin. Jotain PSG:n tilanteesta muutenkin kertoo se, että vierasjoukkue on kaikki kilpailut mukaanlukien saalistanut kymmenestä edellisestä ottelusta yhdeksän voittoa. Vaikeaa on kuvitella mitään muuta tulosta kuin vierasvoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas