Kevin Anderson - Tomas Berdych 16.5.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kevin Anderson haastaa jälleen Tomas Berdychin.

Kevin Anderson – Tomas Berdych, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 4,00 | 1,24

ATP-tennistä Roomasta, kolmannen kierroksen ottelussa Etelä-Afrikan Kevin Anderson saa vastaansa Tsekin Tomas Berdychin. Kevin Anderson on ehtinyt pelaamaan tähän mennessä kaksi ottelua, ensimmäisellä kierroksella Kevin Anderson voitti Jurgen Melzerin 2-0 numeroin ja heti perään Marin Cilic kaatui myös kahdessa erässä. Kevin Anderson omaa erinomaisen syötön ja toisekseen Kevin Anderson haastoi viime viikolla Madridissa Tomas Berdychin erinomaisesti! Tomas Berdych nappasi Madridissa voiton Andersonia vastaan, mutta erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Kevin Anderson omaa erittäin painavat peruslyönnit ja näiden avulla Anderson tulee haastamaan tässäkin ottelussa Tomas Berdychin erittäin hyvin! Tomas Berdych pelasi itsensä välieriin Madridin turnauksessa viime viikolla, mutta tsekkiläinen hävisi kyseisessä ottelussa Stanislas Wawrinkaa vastaan. Berdych sortui kolmannessa erässä sen lopulla karmeisiin virheisiin ja se maksoi lopulta voiton.

Tässä ottelussa on loppupeleissä vastakkain kaksi melko samantyylistä pelaajaa, hyvät syötöt omaavat pelaajat sekä painavat peruslyönnit. Tomas Berdychillä on tietenkin kokemusta ja parempia näyttöjä verrattuna Andersoniin, mutta kaiken järjen mukaan tasainen kohtaaminen on tiedossa. Eipä tässä ole syytä arvostaa Berdychiä suureksi suosikiksi.

Veikkaussivut | Tuomas