VIDEO: Andrei Nazarov Jokereiden seuraavaksi päävalmentajaksi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pahamaineista päävalmentajaa huhutaan Helsinkiin.

Jääkiekon KHL:ssä pelaavaa Jokereita kohtaan ilmestyi Sport-Expressin toimesta artikkeli, jonka mukaan pahamaineinen päävalmentaja Andrei Nazarov olisi mahdollisesti matkalla Helsinkiin. Otsikointi siinä on ”Nazarov tähyää Lokomotoviin, vai Jokereihin!?”

Artikkelissa sanotaan, että Barys Astanan annettua Nazaroville syyskuussa potkut, sen jälkeen hän on ilmeisesti ollut lokakuun alussa Hartwall-areenalla katsomassa Jokereiden ja Lokomotiv Jaroslavlin välistä huippuottelua. Nazarov ei kieltänyt väitettä.

– Valmentaja vitsaili ja sanoi tulleensa vain katsomaan kahta hyvää joukkuetta ja nauttimaan jääkiekosta, Sport-Express kirjoittaa.

Sport-Expressistä saa kuvan, jonka mukaan sivusto ei usko Nazarovin selityksiin. Tšeljabinskissa asuva Nazarov voisi koska vain mennä Traktorin peleihin tai jos haluaisi vaihtelua, matkustaa esimerkiksi katsomaan peliä Magnitogorskiin.

Sport-Express kirjoittaa, että Jukka Jalonen ei ole vakuuttanut Jokereiden päävalmentajana, mutta siitä huolimatta Nazarovin palkkaaminen helsinkiläisseuraan kuulostaa hullulta. Lisäksi Jokereiden kokoonpano on muuttunut paljon viime kaudesta.

Nazarov on yhä SKA Pietarin omistajien suosiossa ja nauttii suurseuralta kaksivuotisen sopimuksen mukaista palkkaa, vaikka hän sai jo viime kaudella potkut seurasta. Myös Jokerit saa nykyäänkin rahoitusta SKA Pietarin omistajien suunnalta.

Katso videolta minkälaisesta päävalmentajasta on kyse:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Sport-Express

Lue myös:
VIDEO: Kolme suomalaista tehopisteille Carolinan ja Vancouverin välisessä ottelussa
VIDEO: Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjälle NHL-uran debyyttiosuma

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa