VIDEO: Andy Murray Wimbledonin mestariksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2016
Jaa tämä...

Isäntämaan pelaaja juhlii Wimbledonin mestaruutta.

Wimbledonin tennisturnauksen viimeisenä päivänä isäntämaan Andy Murray voitti Kanadan Milos Raonicin suoraan kolmessa erässä varmistaen uransa toisen mestaruuden kauden kolmannessa Grand Slam-turnauksessa. Murray lähti finaaliin ehdottomana ennakkosuosikkina ja hän kesti paineet erinomaisesti.

Viimeiseksi jääneessä erässä päädyttiin tiebreak-ratkaisuun, mutta siinä Raonic oli huono. Kanadalainen sai ainoastaan muutaman pisteen ja viimeisessä pisteessä hänen lyöntinsä jäi omalle kenttäpuoliskolle.

Murray liikuttui kyyneliin voiton varmistuttua ja itsensä koottuaan hän asettui kenttähaastatteluun, jossa mies jakoi kiitokset tiimilleen, perheelleen ja läheisilleen. Murray aloitti yhteistyön Ivan Lendlin kanssa kesäkuun aikana ja tuolloin hän palasi tuttuun valmennukseen.

– Ylpeänä pitelen nyt pokaalia. Tämän on mahtava hetki, mutta on Wimbledonissa tullut minulle pahoja tappioitakin, Murray totesi.

Murray antoi luonnollisesti kehuja myös Raonicille kertoen, että kanadalainen on kehittynyt hyvin viime kausina. Etenkin semifinaalivoitto oli asia, josta tuore Wimbledonin mestari halusi muistuttaa.

– Tänään oli hyvää peliä. Milosia pitää onnitella varsinkin Roger Federerin voittamisesta. Milos kehittyy aina vaan, Murray jatkoi.

Katso videolta finaalin parhaat palat:

 

Wimbledonin tennisturnaus alkaa olla päättynyt, mutta vielä vuorossa on Suomen Henri Kontisen sekanelinpelin finaali, kun hän pelaa parinsa Heather Watsonin kanssa mestaruudesta. Suomalaisella on mahdollisuus tehdä maansa tennishistoriaa.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Serena Williams juhlii Wimbledonin mestaruutta
VIDEO: Henri Kontinen Wimbledonin finaaliin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa