Anssin päivän vihje 1.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Augsburg – Werder Bremen.

Augsburg – Werder Bremen 1.2.2014 | Bundesliiga

 

Lyhyesti

-Joukkueet ovat sarjataulukossa melkein peräkkäin, Augsburg on menestynyt hieman paremmin

-Ennen kautta Augsburgin arveltiin taistelevan putoamista vastaan, tämä tavoite toteutuu ilman katastrofia

-Joukkueiden tasoero ei ole sitä luokkaa mitä kertoimet antaisivat ymmärtää, Bremen ei ole niin paljon huonompi

Vihje otteluun: Werder Bremen +0.5, kerroin 2.31 BetVictor

Lähtökohdat ottelulle

Augsburg on Bundesliigan yllättäjä. Joukkue on tukevasti sarjan keskivaiheilla, sitä ei osattu odottaa kauden alussa. Joukkue ei ole hävinnyt kuuteen viimeiseen otteluun, joista kolme on ollut tasapelejä ja kolme Augsburgin voittoja. Viime viikonlopppuna Augsburg nappasi 2-2 tasapelin suuren ja mahtavan Dortmundin vieraana. Kotipeleissään Augsburg on ollut vahva, ja voittanut näistä kolme viimeistä.

Bremen on alisuorittanut. Joukkue ei ole niin kehno, että sen pitäisi valua putoamiskamppailuihin. Viime viikolla Bremen jäi kotonaan maalittomaan tasapeliin Eintracht Braunschweigia vastaan. Kaiken kaikkiaan joukkueen puolustus on ollut viime aikoina kehno. Viimeisessä kymmenessä Bundesliiga-ottelussa Bremen on päästänyt 25 maalia.

 

Perustelut vihjeelle

Augsburgin leirissä ollaan tyytyväisiä tilanteeseen, peli kulkee ja sarjapaikka on käytännössä varma Bremenissä ei olla tyytyväisiä, pisteitä pitää tulla. Joukkueilla on tapana pelata keskenään vähämaalisia otteluita, kauden ensimmäisen kohtaamisen Bremen voitti 1-0 kotikentällään. Joukkueiden tasoero ei ole niin suuri kuin kertoimenlaskijat antavat ymmärtää. Kauden alussa kertoimet olisivat olleet hyvin toisenlaisia. Augsburg on paremmassa kunnossa ja voittaa ottelun suurinpiirtein joka toinen kerta, silti BetVictorin kerroin 2.31 Bremenille puolen maalin tasoituksella on hyvä.

Vihje otteluun: Werder Bremen +0.5, kerroin 2.31 BetVictor

 

Veikkaussivut | Anssi

 

Huom! Anna palautetta alapuolelle Anssin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!