VIDEO: Antero Mertaranta selostaa MM-kisat myös ensi vuonna

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoinen ääni jatkaa selostuskopissa ensi keväänäkin.

Jääkiekon MM-kisat pelataan ensi vuonna Ranskassa ja Saksassa. Sinivalkoisena äänenä pitkään toiminut Antero Mertaranta jatkaa myös ensi keväänä Suomen pelien selostajana.

– Näillä näkymin ilman muuta, jos mitään maata mullistavaa ei tapahdu, Mertaranta totesi.

– En ole missään vaiheessa kokenut leipäpapin työtä vaan minulla on aito innostus. Hyvä puoli on, että tulee selkeitä pausseja. MM-kisat ovat aina jääkiekkovuoden huipennus.

Mertarannalla riittää paljon muitakin töitä MM-kisojen ulkopuolella, mutta siitä huolimatta sinivalkoinen ääni on ehtinyt selostamaan kevään kohokohdan vuodesta 1995 lähtien.

– Kun kisat ovat ohi, alkaa arki ja muut normaalit työt kuten yleisurheilun Paavo Nurmi Games ja Timanttiliiga, pesäpallon Itä-Länsi – joka on minulle iso juttu – ja soittokeikkoja.

Mertaranta on saanut viime päivinä kritiikkiä ja negatiivistä palautetta selostamisestaan, mutta siitä huolimatta häntä on pidetty ja pidetään yhä todellisena tunnelman luojana ja maan ykköskiekkoselostajana.

 

Suomen MM-urakka jatkuu tiistai-iltana todellisella huippuottelulla, kun vastaan asettuu MM-kisojen mestariehdokas Kanada. Tänään pelataan Moskovassa ja Pietarissa yhteensä kuusi välienselvittelyä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?
VIDEO: Leijonille ikävä takaisku – Anssi Salmelan MM-kisat ohi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa