Antin päivän vihje 31.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Carolina – St. Louis Blues.

Carolina Hurricanes – St. Louis Blues 1.2.2014 | NHL

 

Lyhyesti

– St. Louis voitti kauden aiemman kohtaamisen kotonaan 4-2.
– Paineet kotijoukkueella, joka taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta.

Vihje otteluun: St. Louis, kerroin 2,15 Nordicbet, PELAA TÄSTÄ

 

Lähtökohdat otteluun

St. Louis Blues löytyy tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmannelta sijalta. Joukkue hävisi reilu viikko sitten New Jerseyn vieraana rumasti 7-1. Tämän jälkeen Siniset ovat tehneet ryhtiliikkeen ja nyt joukkue seilaakin kolmen ottelun voittoputkessa. Viime kierroksella St. Louis kaatoi juurikin New Jerseyn puhtaasti 3-0. Viidestä edellisestä ottelustaan joukkue onkin kaapinut neljä voittoa. Vierailijoiden tekeminen on ollut vahvaa läpi kauden ja joukkue on NHL:n ehdotonta eliittiä. Bluesin maalia ottelussa vartioi Jaroslav Halak, joka pelasi viime kierroksella kauden neljännen nollapelinsä. Halakin torjuntaprosentti kolmesta edellisestä ottelusta on huima 95,7. Blues pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä joukkueen sairastupa on tällä hetkellä tyhjä.

Kotijoukkue Carolina on itäisen konferenssin kymmenentenä. Hurricanes taistelee tällä hetkellä kiivaasti viimeisistä pudotuspelipaikoista ja joukkue onkin ollut viime kierroksilla mainiossa lennossa. Carolina kärsi viime ottelussa 3-0 tappion Montrealin vieraana, mutta tätä edelsi neljän ottelun voittoputki. Joukkueen on napsittava myös jatkossa voittoja tasaiseen tahtiin, mikäli se mielii mukaan pudotuspeleihin. Kotijoukkueen maalilla jatkaa suurella todennäköisyydellä Anton Khudobin, jonka torjuntaprosentti tältä kaudelta on 92,5. Joukkueelle ei ole tullut uusia loukkaantumisia ja maalivahti Cam Ward on myös pikkuhiljaa palaamassa Hurricanesin vahvuuteen loukkaantumisen jäljiltä.

 

Perustelut vihjeelle

Carolinalle on odotettavissa vaikea ilta voittoputkessa pelaavaa St. Louisia vastaan, sillä Blues pystyy pelaamaan vahvaa peliä myös vieraskaukalossa. Joukkueiden välillä on piste-eroa jo kaksikymmentä pistettä St. Louis Bluesin hyväksi, joten vierailijat lähtevät otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina. Kulunut kausi on näyttänyt selvästi, kuinka suuri ero joukkueiden välillä on. Hurricanes on todistanut viime kierroksilla, että se pystyy pelaamaan hyvällä tasolla, mutta tänään vastus on NHL:n parhaimmistoa. St. Louis on saanut itseluottamuksensa takaisin New Jerseylle kärsityn nöyryyttävän tappion jälkeen ja kotijoukkue tulee joutumaan tänään ahtaalla vahvaa kautta pelaavan Bluesin kanssa.

Vihje otteluun: St. Louis, kerroin 2,15 Nordicbet, PELAA TÄSTÄ 


Veikkaussivut | Antti

 

Huom! Anna palautetta alapuolelle Antin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!