VIDEO: Antti Raannan ura jatkuu New York Rangersissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/02/2016
Jaa tämä...

Suomalaismaalivahdin ura jatkuu sinisten vahvuudessa.

Jääkiekon NHL-seura New York Rangers on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Antti Raannan kanssa. Suomalaistorjujan jatkosopimuksesta seura julkaisi uutisen aikaisemmin tänään.

New York Rangersin verkkosivuilla ei ole tiedossa, että minkälainen Raannan jatkosopimus on pituudeltaan tai arvoltaan. Viime kesänähän suomalaistorjuja kaupattiin Chicago Blackhawksista sinisten vahvuuteen ja etukäteen oli tiedossa, että ruotsalainen Henrik Lundqvist kantaa seurassa maalivahtiosaston päävastuun.

Raanta kuului viime kesänä Stanley Cupin voittaneeseen Chicago Blackhawksin joukkueeseen. Suomalaistorjuhan pääsi kesällä yhden päivän ajan juhlimaan mestaruuspytyn kanssa myös Raumalla eli hänen kotikaupungissaan.

Leijonien entinen päävalmentaja Jukka Jalonen valitsi Raannan jääkiekon MM-kilpailuihin kolme vuotta sitten. Suomalaistorjuja pelasi maajoukkuepaidassa ensimmäisen kerran kamppailussa Slovakiaa vastaan.

 

New York Rangers taipui NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Pittsburgh Penguinsille. Pingviinit jatkavat pudotuspelisarjaa Washington Capitalsia vastaan. Ottelusarjan kolmannesta kohtaamisesta löydät vihjeen täältä.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Tässä Leijonien MM-joukkue Venäjälle
Jussi Salonoja perusti Espooseen uuden kiekkoseuran

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa