Anzhi - Tottenham 3.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Anzhin jyrkkä alamäki Tottenhamin isäntänä?

Anzhi – Tottenham, merkki 2, kerroin 
Anzhi (+1) – Tottenham, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 7,50 | 4,33 | 1,45 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Venäjän kylmässä illassa yhteen iskevät Anzhi sekä vieraaksi saapuva Tottenham. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat Sheriff Tiraspol sekä Trömsö. Anzhi avasi oman urakkansa Eurooppa liigan osalta pelaamalla maalittoman tasapelin Sheriff Tiraspolin vieraana. Anzhin tilanne on sinänsä melko erikoinen, sillä Anzhista oli tulossa yksi suurimmista seuroista Venäjän pääsarjassa, mutta viime aikaiset touhut ovat kertoneet kaikkea muuta. Anzhi ei ole kymmenestä edellisestä ottelustaan voittanut ainuttakaan. Edellisellä kierroksella Anzhi jäi kotonaan 2-2 maalein tasapeliin Amkaria vastaan.

Tottenham on pelannut kaiken kaikkiaan yhdellä sanalla sanottuna vakuuttavasti. Eurooppa liiga käynnistyi Tottenhamin osalta 3-0 maalein voitolla Trömsöä vastaan ja samallahan Valioliiga on käynnistynyt Tottenhamin osalta erinomaisesti. Tottenham onkin viidestä edellisestä ottelustaan voittanut peräti neljä. Jotain Tottenhamin tilanteesta kertoo se, että näissä otteluissa Tottenhamille ollaan yhteensä tehty tasan yksi maali ja senkin maalin teki Valioliigan mestarisuosikeihin lukeutuva Chelsea. Tottenham on pelaamassa näillä peliesityksillä itseään mukaan Eurooppa liigan voittajataistoon ja samalla myös jopa parhaimmillaan taisteluun Valioliigan kärkisijoista.

Anzhin alkukausi on ollut sellainen Venäjän liigassa, että kaudesta on tulossa kotijoukkueelle hyvin haastava. Tällä hetlellä vaikuttaisi siltä, että Anzhi olisi jopa suurin suosikki jäämään etukäteen ajateltuna tässä lohkossa viimeiseksi. Tottenham on materiaaliltaan Valioliigan parhaimmistoa ja vieraissakin Tottenham on selkeän ennakkosuosikin asemassa. Vierasvoitto on erittäin lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas