Argentiina - Brasilia | Olympialaiset 8.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2012
Jaa tämä...

Lentopallossa Argentiina ja Brasilia ensimmäisessä puolivälierässä.

Argentiina – Brasilia, merkki 1, kerroin 
Argentiina (+1,5 erää) – Brasilia, merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, ensimmäisessä miesten lentopallon puolivälierässä Argentiina saa vastaansa Brasilian. Vaikka Brasilia suurena suosikkina otteluun lähteekin, kerroinasettelu on liikaa Brasilian suuntaan eikä Argentiina lähde kamppailuun ilman mahdollisuuksia. Argentiinan tilanne ottelun alla on siinä mielessä erinomainen, että toiseksi viimeisessä alkulohko-ottelussa Argentiina murskasi Bulgarian suoraan kolmessa erässä ja Argentiina pelasi viimeksikin hyvän ottelun Iso-Britanniaa vastaan ja voitti selkeästi.

Kaikki paineet ovat Brasilialla. Muutenkin Brasilia on ajoittain pelannut epätasaisesti ja ollut liikkeellä puolivaloilla. Viimeksi Brasilia voitti Saksan suoraan kolmessa erässä, mutta kaksi ensimmäistä erää ei ollut välttämättä vakuuttavaa. Varsinkin toisessa erässä Saksalle tarjottiin ainakin yhtä erävoittoa. Serbiaa vastaan Brasilia oli myös jopa voisi sanoa heikko. Brasilia oli jo 1-2 erissä tappiolla, mutta lopulta nousi voittoon. Varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä Brasilian peli oli onnetonta.

Argentiinalla on ilman muuta yllätysmahdollisuudet. Ensimmäinen erä on voiton kannalta siinä mielessä tärkeä, että mikäli Brasilia sen voittaa, välttämättä Argentiina ei usko voittoon itsekään, mutta paineet Brasilialla vain kasvavat, mikäli Argentiina sen onnistuu voittamaan.

Veikkaussivut | Tuomas