VIDEO: Argentiina voittoon hallitsevaa mestaria vastaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 17.6.2015

Jalkapallon Copa Americassa käytiin Suomen aikaa viime yönä huippukamppailu Argentiinan ja Uruguayn välillä. Ottelussa pelattiin suurista asioista, sillä Argentiina oli ensimmäisellä kierroksella jäänyt tasapeliin Paraguayta vastaan johdettuaan vuoden 2011 turnauksen loppuotteluun selvinnyttä joukkuetta jo kahdella maalilla.

Ensimmäinen puoliaika maaliton

Argentiinan ja Uruguayn välisen kohtaamisen ensimmäisellä puoliajalla ei päästy todistamaan suurta jännitysnäytelmää. Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet hankkivat itselleen varoitukset, mutta maaleja kumpikaan ryhmä ei onnistunut tekemään. Argentiinalta varoituksen hankki Javier Mascherano, kun ensimmäinen puoliaika oli aivan lopuillaan. Hallitsevan mestarin puolelta tikettiä pääsi katsomaan Niklas Lodeiro.

Avausjaksolla Argentiina laukoi maalia kohden kolme kertaa, kun taas Uruguay ei saanut maalia kohden laukaustakaan. Hyökkäystoiminnassa näkyi se, että hallitsevalta mestarilta on sivussa tämän vuotisesta turnauksesta hurjasti maalintekotaitoa.

Yksi maali riitti voittoon

Lohko B:n huippuottelu heräsi kunnolla henkiin toisen puoliajan alkupuolella. Sergio Agüero onnistui siirtämään aivan maalin edestä Argentiinan johtoon eikä siitä Uruguay enään toipunut. Täysosumaan erinomaisen keskityksen antoi Pablo Zabaleta.

Argentiina hallitsi ottelussa palloa lähes 70 prosenttisesti. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla pallo oli huimasti tämän vuotisen turnauksen suurimman mestarisuosikin hallinnassa, mutta viimeistely oli hyvin tehotonta.

Tiistain toisessa ottelussa Paraguay onnistui nappaamaan arvokkaan voiton Jamaikasta lukemin 1-0.

Copa America jatkuu Suomen aikaa ensi yönä Brasilian ja Kolumbian välisellä huippuottelulla.

Copa American ympärillä on keskustelua riittänyt myös jalkapallon ulkopuolisista asioista, sillä Veikkaussivut uutisoi aiemmin tänään, että Chilen tähtipelaaja Arturo Vidal olisi romuttanut autonsa. Tilannetta ei todennäköisesti paranna se, että hän oli ajon aikana ilmeisesti humalassa. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Katso ottelun parhaat palat tästä:

Muistathan, että Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa Copa Americaan. Unibet ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.

Lue myös:
Kimmo Timonen Flyersin organisaatioon töihin?
VIDEO: Kolmen suomalaiskiekkoilijan NHL-kausi päättyi mestaruusjuhliin!