Arsenal - Cardiff 1.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Järjestääkö Cardiff kierroksen pommin Arsenalin vieraana?

Arsenal – Cardiff, merkki 2, kerroin 12,00 Bet365
Arsenal – Cardiff (+1), merkki 2, kerroin 4,10 Unibet
Arsenal – Cardiff (+2), merkki 2, kerroin 2,05 Nordicbet

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,29 | 6,00 | 12,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Cardiff matkustaa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa testaamaan Arsenalin päivän vireen. Sarjataulukosta Arsenal löytyy tällä hetkellä kärkipaikalta, kun taas Cardiffin sijoitus on kuudestoista. Tässä ottelussa joukkueiden välinen tasoero ei kuitenkaan tule suurella todennäköisyydellä olemaan sitä luokkaa kuin kerroinasettelu antaa ymmärtää. Arsenal on pelannut kaiken kaikkiaan fantastisen kauden, mutta kotijoukkueelle on tullut jälleen suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästä ottelusta Arsenalilta sivussa ovat suurella todennäköisyydellä esimerkiksi Thomas Vermaelen, Jack Wilshere, Nacho Monreal, Aaron Ramsay, Kieran Gibbs, Oliver Giroud sekä Theo Walcott. Listaa voisi jatkaa ilman muuta vielä pidemmällekin. Muutamien pelaajien kohdalla tilanne tässä vaiheessa on vielä hieman auki, mutta joka tapauksessa suuria poissaolijoita kotijoukkueella riittää.

Cardiff pelasi edellisellä kierroksella 2-2 maalein tasapelin Sunderlandia vastaan. Cardiffin joukkueessa ilmapiiri ei välttämättä ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla, koska Cardiffin omistus sekä valmentaja ovat olleet viime kierroksien aikana riidoissa. Kahteen edelliseen otteluun Cardiffille ollaan tehty viisi maalia, mutta toisaalta vierasjoukkueella loukkaantumisia käytännössä ei ole. Se suurin yksittäinen asia mikä saattaa vielä kääntyä Cardiffin eduksi. Craig Bellamy on ollut jo pitkään sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Andrew Taylor on ainoa sellainen pelaaja Cardiffin loukkaantumislistalla, joka on pelannut hieman enemmän vierasjoukkueen vahvuudessa. Cardiffilta kukaan ei odota tässä pelissä yhtään mitään, sillä kaikki paineet ovat Arsenalilla. Kotijoukkue voitti edellisellä kierroksella Newcastlen 0-1 maalein, mutta siitä huolimatta tässä kuussa kotijoukkueella on ollut hyvinkin ailahtelevaisia peliesityksiä. Varsinkin ennen joulupukin tuloa vaikutti siltä, että kotijoukkueen pelaajat olisivat alkamassa hyytymään todenteolla.

Arsenal lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti suurena ennakkosuosikkina, mutta kotijoukkueen loukkaantumiset kääntävät kelkkaa huomattavasti enemmän tasaisempaan suuntaan. Arsenal olisi tänään selkeä ennakkosuosikki vaikka täysin kakkoskokoonpanolla pelatessaan, mutta on otettava huomioon, että myös Cardiffilla on muutamia erittäin taitavia pelaajia. Vieraissa toistaiseksi walesilaisryhmä ei ole saanut käytännössä mitään aikaan, joten siinä mielessä vierasvoitto tai edes yksi piste maistuisi vierasjoukkueelle enemmän kuin hyvin. On muutenkin otettava huomioon, että kahdessa edellisessä kotiottelussaan Arsenal on viimeistellyt vain yhden maalin. Se kertoo juuri siitä, että pientä hyytymistä on kotijoukkueen kohdalla ollut ilmassa. Huikeilla Cardiffin kertoimilla on mahdollista tehdä mahtavaa tiliä uudenvuoden kunniaksi. Rohkeasti lähdetään pelaamaan Arsenalia vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas