Arsenal - Dortmund 22.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Päättyykö Dortmundin vierailu Lontooseen onnellisesti?

Arsenal – Dortmund, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,33 | 3,45 | 2,93

 

 

Jalkapallon Mestarien liiga palaa tänään maajoukkuetauolta, kierroksen yksi odotetuimmista otteluista käydään englantilaisen Arsenalin sekä saksalaisen Dortmundin kohdatessa toisensa. Arsenal lukeutuu kaudesta toiseen Englannin Valioliigan parhaimmistoon, kun taas Dortmund oli viime kaudella Mestarien liigassa hienosti peräti toisena ja lisäksihän Dortmund kuuluu Saksan Bundesliigan jättiläisiin. Arsenal voitti viikonloppuna Valioliigassa Norwichin kotonaan 4-1 maalein. Arsenal on ollut kaiken kaikkiaan äärimmäisen vakuuttava, sillä edellisestä tappiosta Arsenalin kohdalla on valtavasti aikaa. Homma on toiminut hienosti myös Mestarien liigassa, sillä urakka Euroopan suurimmassa kilpailussa on ehtinyt alkamaan kahdella voitolla.

Dortmund on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Dortmundin materiaali on hurjaa luokkaa kansainvälisessäkin mittakaavassa sanottuna. Maajoukkuetauon jälkeen Dortmund palasi heti voittojen pariin Hannoveria vastaan. Kaiken kaikkiaan Dortmundilla on alla Mestarien liigasta jo yksi tappio, mutta viimeksi kotonaan Dortmund murskasi Marseillen peräti 3-0 numeroin. Dortmund onkin siinä tilanteessa, että tästä ottelusta olisi saatava jotain mukaan, sillä Arsenal sekä Dortmund tulevat kaiken järjen mukaan lohkovoitosta taistelemaan.

Arsenal sekä Dortmund tulevat tarjoamaan tänään varmasti äärimmäisen vauhdikkaan sekä jännittävän kamppailun tärkeistä pisteistä! Arsenal lähtee otteluun suosikkina kotietunsa turvin, sillä Arsenal on kotonaan viime aikoina ollut mahtava. Näissä huippuotteluissa usein maaleja joka tapauksessa nähdään. On ehdottomasti todennäköisempää, että tänään nähdään yli 2,5 maalia kuin, että maaleja tulisi alle vaaditun maalimäärän. Lähtökohtaisesti vihjattu kohde on ehdottomasti syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas