Arsenal - Everton 8.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Arsenal sekä Everton vastakkain Valioliigan kärkikamppailussa.

Arsenal – Everton, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,73 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,67 | 4,00 | 5,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Arsenal sekä vieraaksi saapuva Everton. Sarjataulukossa Arsenal on tälläkin hetkellä edelleen ykkösenä, kun taas Everton löytyy viidenneltä sijalta. Arsenalin tilanne on enemmän kuin kohdallaan, sillä ensinnäkin kotijoukkue on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja lisäksi Tykkmiehet ovat tehneet maaleja erinomaisella tahdilla! Arsenalin hyökkäys toimii tällä hetkellä mahtavalla tavalla, mutta on syytä ottaa huomioon, että niin toimii myös Evertonin hyökkäys. Kolmeen edelliseen otteluun Everton on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia – edellisellä kierroksella vieläpä Everton voitti vieraissa Manchester Unitedin.

Maajoukkuetauon jälkeen Everton pelasi maalien muodossa erittäin tylsiä, hajuttomia sekä mauttomia otteluita esimerkiksi Crystal Palacea sekä Tottenhamia vastaan, mutta niiden otteluiden jälkeen Evertonin pelejä on ollut enemmän kuin mielenkiintoista seurata. Varsinkin paikallisottelussa Liverpoolia vastaan sattui ja tapahtui. Kuusi maalia Liverpoolia vastaan käydyssä ottelussa kertoo siitä, että parhaimmillaan Everton pystyy pelaamaan erittäin yleisöystävällisiä otteluita. On syytä ottaa myös huomioon, että vieraissa viime kierroksien aikana Everton on ollut hyvä. Tarkemmin sanottuna kolme edellistä vierasottelua ovat Evertonille tuottaneet kaksi voittoa.

Arsenal on voittanut kotonaan otteluita toinen toistensa perään ja tässäkin ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Arsenal. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että Everton pystyy antamaan vieraissakin Arsenalille suhteellisen vahvan haasteen. Evertonin kannalta hieno asia on se, että sairaslista on lähes tyhjä tähän otteluun lähdettäessä. Tärkeistä pelaajista Evertonilla sivussa on vain Leighton Banes. Muuten Everton pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Arsenalin sairaslistahan oli muutama viikko sitten erittäin huolestuttavan näköinen, mutta tällä hetkellä myös Tykkimiesten terveystilanne on kohdallaan. Vain Bacary Sagna on merkittävistä pelaajista sivussa kotijoukkueen osalta. Yli 2,5 maalia on siispä syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas