VIDEO: Arsenal suunnittelemassa suuria kauppoja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Englantilainen suurseura on suunnittelemassa jättikauppoja.

Brittimedia kertoo, että englantilaisen jalkapalloseuran Arsenalin ostoslistalla ovat Juventuksen hyökkääjä Alvaro Morata ja sveitsiläinen keskikenttämies Granit Xhaka. Hän edustaa tällä hetkellä Borussia Mönchengladbachia.

Moratan hinta-arvio on noin 40 miljoonaa puntaa ja Xhakan puolestaan 33,7 miljoonaa. Se tarkoittaa, että euroissa yhteissumma olisi noin sata miljoonaa euroa.

Arsenalin puolustus on kokemassa kuluvan kauden jälkeen suuria muutoksia, joten tiedossa on molemminsuuntaista remonttia. Per Mertesackerista ja Kieran Gibbsistä ollaan ilmeisesti haluamassa eroon. Myös Alex Oxlade-Chamberlain saattaa myös olla matkalla muihin maisemiin.

Arsenalin ostoslista ei sisällä vain pelaajia, sillä brittimedian mukaan punavalkoiset havittelevat päävalmentajakseen Jose Mourinhoa. Hänen todennäköisimpänä seuraavana valmennuspaikkanahan on pidetty Manchester Unitedia, mutta brittimedia on jälleen löytänyt portugalilaiselle uuden kohteen.

Mourinho ei ole valmentanut sen jälkeen, kun Chelsea antoi hänelle potkut. Syy oli hallitsevan Valioliigan mestarin surkeassa alkukaudessa. Guus Hiddinkin alaisuudessa Chelsea on kuitenkin pystynyt nousemaan mukaan ylempään keskikastiin.

 

Arsenal pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina. Tuolloin punavalkoiset pelaavat kotikamppailussa Watfordia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Daily Star, The Times, The Guardian

Lue myös:
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä
VIDEO: Saksalaisjätti osti suomalaishyökkääjän HJK:lta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa