Arsenal - Southampton 23.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Pystyykö Southampton hyödyntämään Arsenalin valtavat kokoonpano-ongelmat?

Arsenal – Southampton, merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,64 | 4,05 | 5,15

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Arsenal saa vastaansa mielenkiintoisessa kamppailussa Southamptonin. Sarjataulukossa Arsenal on edelleen ensimmäisenä, mutta on otettava huomioon, että Southampton on myös hienosti kolmantena. Arsenal kärsii tämän ottelun alla suurista kokoonpano-ongelmista, mutta silti Arsenal on materiaaliltaan täysin eri luokkaa Southamptonin kanssa. Arsenalilta ovat tänään sivussa useat merkittävät pelaajat, mutta toisaalta Aaron Ramsay sekä Tomas Rosicky saattavat tänään tehdä paluun kotijoukkueen kokoonpanoon. Molemmista edellä mainituista pelaajista olisi paljon hyötyä Arsenalin hyökkäykselle.

Southamptonin suurin vahvuus alkukaudella on ollut vierasjoukkueen puolustus, sillä uskomattomalta kuin se kuulostaakin – vierasjoukkueelle ollaan tehty tällä kaudella viisi maalia! Southamptonin puolustus on ollut kaiken kaikkiaan mahtavaa seurattavaa, mutta loputtomiin se ei tule jatkumaan. Edellisellä kierroksella ennen maajoukkuetaukoa Southampton murskasi Hullin 4-1 maalein, mutta siitä ottelusta ei voida tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Faktaa on kuitenkin se, että Southampton on viiteen vierasotteluun pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Maalinteko Southamptonille on vieraissa ollut äärimmäisen vaikeaa, sillä neljä tehtyä maalia viiteen vierasotteluun on surkea suoritus.

Arsenalin on saatava pelaajia takaisin sairaslistalta kokoonpanoon, sillä kotijoukkue ei pysty kestämään loputtomiin sitä, että poissa ovat valtavan tärkeät pelaajat viikosta toiseen. Arsenalin kannalta onkin syytä toivoa, että esimerkiksi Aaron Ramsay pystyisi pelaamaan tässä ottelussa. Joka tapauksessa Arsenalin lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä. Materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on erittäin selkeä Arsenalin eduksi eikä Southampton tule todennäköisesti joulunakaan olemaan sarjataulukossa lainkaan näin korkealla. Vierasjoukkue on alkukaudella ylittänyt kaikki odotukset erittäin selkeästi. Lähtökohtaisesti kokoonpano-ongelmista huolimatta Arsenal on kotonaan selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas