Arsenal - Tottenham 1.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/01/2013
Jaa tämä...

Kauan odotettu Arsenalin sekä Tottenhamin kohtaaminen huipentaa illan.

Arsenal – Tottenham, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,15 | 3,50 | 3,60 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, illan myöhäisottelu ei voisi olla enään herkullisempi, sillä Arsenal sekä Tottenham iskevät yhteen. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. Tällä hetkellä Arsenal on ehtinyt keräämään Aston Villaa vastaan tappion 1-3 maalein sekä samoilla numeroilla voiton Fulhamia vastaan. Arsenal on viimeistellyt alkukaudella neljä maalia, mutta ongelmana ovat olleet edelleen loukkaantumiset. Arsenalin valmennusta loukkaantumiset eivät ole jättäneet rauhaan, mutta Aaron Ramsay kuntoutui sopivasti Mestarien liigan karsintoihin Fenerbahcea vastaan ja on ilman muuta käytettävissä myös tässä ottelussa.

Tottenham on uusiutunut edellisestä kaudesta ja oikeastaan se huomataan jo heti tuloksissa. Tottenham on onnistunut nappaamaan toki kaksi voittoa kylläkin, mutta helppoa ei ole Tottenhamilla ollut. Niin Crystal Palace kuin Swanseakin on ehtinyt pitämään Tottenhamia erittäin tiukoilla. Tottenham pelasi myös torstaina Eurooppa liigan karsintoja, kun taas Arsenal pelasi Mestarien liigan karsintoja tiistaina. Toisaalta Tottenham oli ratkaissut otteluparin Eurooppa liigan karsinnoissa jo edukseen heti ensimmäisessä kohtaamisessa.

Gareth Balen poissaolo tulee näkymään enemmän tai vähemmän Tottenhamin kokoonpanossa ja tämä tulee vaikuttamaan etenkin nopeisiin vastaiskutilanteisiin. Tottenham on kaikesta huolimatta laadukas joukkue ja tulee syttymään tähän otteluun äärimmäisen hurjalla tavalla, mutta valitettavasti pisteet taitavat tällä kertaa jäädä Arsenalin kotiareenalle. Mielenkiintoinen pointti todettakoon loppuun – kaksi edellistä Arsenal-Tottenham ottelua punaisten kotiareenalla ovat päättyneet 5-2 maalein Arsenalin voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas