VIDEO: Arsene Wenger Englannin uudeksi päävalmentajaksi? – "Imartelevaa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Englannin uusi päävalmentaja on mahdollisesti löytymässä.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger joutui keskiviikkoillan Mestarien liigan ottelun jälkeen median tentattavaksi. Tykkimiehet voitti itse pelin, mutta kamppailun jälkeen huomio keskitettiin Englannin maajoukkueeseen.

Sam Allardyce jätti Englannin maajoukkueen vain 67 päivän jälkeen korruptioskandaalin takia. Englantilaismedia on aloittanut samantien spekuloinnit uudesta päävalmentajasta, ja Wengerin nimi on nyt vahvasti noussut esille.

– Se on tietenkin imartelevaa. Tämä seura on nyt prioriteettini ja olen kauden loppuun saakka täällä, Wenger totesi.

Wenger myönsi, ettei hän ole vielä päättänyt mitä tekee kuluvan kauden jälkeen. Ranskalaisluotsi kertoi muutama vuosi sitten julkisuuteen aikoinaan hylänneensä tarjouksen Englannin maajoukkuepestistä, mutta lähitulevaisuus voi tuoda uuden mahdollisuuden.

– Samin lähtö oli valtava yllätys. Kukaan ei olisi voinut ennustaa sitä 48 tuntia sitten. En ole vielä päättänyt jatkostani. Keskityn nyt Arsenaliin. Minun tulee päättää tulevaisuudesta kauden loppuun mennessä.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jani Lyyski jatkaa IFK Mariehamnissa ensi kaudella
SJK neljän pisteen päähän HJK:sta – KuPSin mitalitoiveille kolaus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa