AS Roma - Napoli 18.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Saapasmaassa kärkikamppailu AS Roman sekä Napolin välillä.

AS Roma – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,10 | 3,40 | 3,40 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Napoli matkustaa AS Roman vieraaksi kierroksen huippuottelussa. Italian pääsarjaa ollaan tähän mennessä pelattu seitsemän kierrosta ja AS Roma onkin sarjataulukossa ykkösenä ennen toisena tulevaa Napolia. AS Roma on kerännyt seitsemästä ensimmäisestä ottelusta seitsemän voittoa ja onkin ollut äärimmäisen vakuuttava joukkue. AS Roma ei ole materiaaliltaan Serie A:n suurimpia mestarisuosikeita ja nyt tänään AS Roman puolustus tuleekin joutumaan merkittävään testiin. Napoli on vain kaksi pistettä AS Romaa sarjataulukossa perässä ja toisekseen Napolin hyökkäyskalusto on Serie A:n parhainta yhdessä Juventuksen kanssa.

AS Roma on kotonaan pelannut tähän mennessä vain kolme ottelua, mutta AS Roma on kotonaan viimeistellyt jo peräti kymmenen maalia! Sitä lukemaa voidaan pitää mahtavana suorituksena. AS Roman hyökkäys on ollut äärimmäisen vahvaa sekä hienoa seurattavaa, sillä etenkin kotonaan AS Roma on tehnyt vastustajasta kuin vastustajasta selvää jälkeä. Edellisessä kotiottelussaan AS Roma murskasi Bolognan 5-0 maalein. Gervinho oli tuolloin kotijoukkueen tähti viimeistelemällä kaksi maalia Bolognan verkkoon.

Napoli on kolme edellistä vierasotteluaan Italian liigassa voittanut, kun ei oteta huomioon Mestarien liigan ottelua Arsenalia vastaan. Napoli on ollut vieraissa äärimmäisen tehokas ja kaiken järjen mukaan sama tulee jatkumaan myös tässä ottelussa. Useinhan nämä huippuottelut ovat tapahtuma,-sekä maalirikkaita. Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet yli 2,5 maalimäärään. Napataan samaa myös tällä kertaa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas