Ässät - Blues 21.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bluesin valtava maalivahtiongelma Ässien vieraana?

Ässät – Blues, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,35 | 3,70 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi etukäteen ajateltuna mielenkiintoista kamppailua, yksi mielenkiintoisimmista käydään ehdottomasti Porissa, sillä siellä Blues yrittää palata takaisin voittojen pariin ottelussa Ässiä vastaan. Bluesin tilannehan on varsin omituinen, sillä kahdessa edellisessä ottelussa Blues on ehtinyt kokemaan kaksi murskatappiota – ensin SaiPa murskasi Bluesin Lappeenrannassa 8-5 maalein ja sen jälkeen JYP haki helpot pisteet Espoosta 1-4 maalein. Bluesin valtava maalivahtiongelma on heijastunut koko joukkueeseen, sillä alkukaudellahan muutamassa edellisessä ottelussa Blues oli erittäin pirteällä jalalla liikenteessä. Tällä hetkellä Bluesilla on valtava maalivahtiongelma ja se heijastuu sitä kautta koko joukkueen toimintaan.

Ässät on onnistunut kahteen edelliseen otteluun tekemään kuusi maalia, mutta se ei ole auttanut, sillä myös Ässillä on ollut ongelmia puolustuksen ja sitä kautta maalivahtipelin kanssa. Ässät tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, joten sinänsä on annettava hieman puolustustakin Ässille tähän tilanteeseen. Ässät tulee saamaan nimenomaan aina lauantaiotteluissa hurjan tuen kotiyleisöltään ja varmasti asia tulee olemaan myös tällä kertaa näin. Ässäthän on pelannut kaksi edellistä ottelua vieraissa, mutta kauden toistaiseksi ainoa kotiottelu päättyi Ässien murskavoittoon 4-0 maalein Lukkoa vastaan.

Mikäli Ässät löytää saman suoritusvarmuuden kuin kauden ensimmäisessä kotiottelussa, Blues ei tule Porista nappaamaan pistettäkään. Ässät oli niin vakuuttava Lukkoa vastaan ensimmäisessä kotiottelussa, että sinänsä Ässille on helppoa arvioida erinomaiset mahdollisuudet palaamiseen takaisin voittojen pariin. Blues oli viime kaudella hankala vastustaja porilaisille, mutta toisaalta joukkueet ovat uusiutuneet selkeästi. Tuskinpa viime kauden otteluilla siispä on selkeää merkitystä enään tässä vaiheessa.

Veikkaussivut | Tuomas