liiga playoffs veikkaussivut ässät lukko

Tiistai 13.3.2018 Ässät - Lukko. Länsirannikon derbyssä voi käydä mitä tahansa, Ässät ennakkosuosikkina!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 03/12/2018
Jaa tämä...

Ässät – Lukko klo 18:30 ti 13.3.2018

Porin Ässät sai runkosarjan lopussa juuri sen mitä se halusikin, mainion vireen päälle ja kotiedun vielä ensimmäiselle kierrokselle. Ässien kuntopuntari näyttää 10 viime ottelun ajalta lukemia 7-1-2 ja maalieroa 37-23. Lukolla tämä sama tilasto on 2-3-5 ja 18-30, joten ei kauheasti tarvitse miettiä kumpi joukkue on tässä se ennakkosuosikki.

Nyt on kuitenkin runkosarja takana ja edellisillä otteluilla tai runkosarjan sijoituksilla ei ole mitään muuta väliä kuin se, että aloitetaan Porista. Meteli näissä peleissä tulee olemaan todella hurja ja jos Ässät saa tästä sen hullun porilaisen hurmoksen päälle, niin kyllä voidaan Turussa tai Oulussa olla tarkkana. Seuraavan kierroksen vastustaja riippuu täysin miten käy SaiPa – Pelicans sarjassa, jos Pelicans tuon voittaa, on tämän ottelusarjan voittajan vastustaja varmuudella TPS, jos SaiPa puolestaan voittaa, tulee voittajalle vastaan Kärpät.  Kovia molemmat.

Lukon Lauri Tukosen loukkaantumishistoria on pitkä kuin nälkävuosi:

Joukkueet ovat pelanneet Porissa varsin tasaisia vääntöjä, 4-4-2 on tilanteet jos kaikki mahdolliset matsit lasketaan 10 viime kohtaamisiin. 30-23 maaliero kertoo siitä että Ässät on onnistunut hieman paremmin maalinteossa kotikaukalossa.

Bernard vastaan Kähkönen

Vaikka kenttäpelaajat ovat ne jotka niitä maaleja tekevät, niin kyllähän tässäkin ottelusarjassa on kyse siitä kumpi maalivahdeista Andreas Bernard – Kaapo Kähkönen onnistuu paremmin. Lukon Kähkösen tilastot koko kaudelta ovat 92,20% torjuntaprosentti ja päästetyt maalit 2,20 ja Ässien Bernardilla 90,80% ja 2,59. Tässä kohtaa Lukko vie voiton, mutta loppukaudesta asetelmat ovat olleet päinvastoin. Ässät on 10 viime matsissa päästänyt 23 maalia, Lukko 30.

Jos joukkueiden kuntokäyrät laitettaisiin vierekkäin, saataisiin täydellinen pulkkamäki, ensin kiivettäisiin Ässien puolta ylös ja sitten laskettaisiinkin Lukon pulkkamäkeä alas. Lukon vieraskerroin onkin varsin kova, 3.65. Jos ei ryhdistäytymistä Lukon joukkueessa tapahdu pudotuspeleihin, tämä leikki on ohi kahdessa matsissa.

Ässien Matushkin ja Antoine Laganiere, onnistuvatko vielä paremmin kuin runkosarjassa? Entä Jarno Kärki? Loukkaantuneiden kirjoissa näyttäisi olevan Liigan sivujen mukaan Sami Lähteenmäki, Philip McRae ja Mikko Salmio Ässiltä Lukon poissaolijat Janne Niskala, Ville Vahalahti, Lauri Tukonen ja Chris VandeVelde ovat vaan liian isoja pelaajia paikattavaksi. Taitaa tämä lukko jäädä kiinni tältä kaudelta.

lauri
New York Knicks - Chicago Bulls 20.3.2018, häviäminen ei haitta...

Knicks ja Bulls eivät pelaa kevään pudotuspeleissä, kummankin tavoite nyt on saada mahdollisimman hyvä draft -paikka, ja tämä tarkoittaa häviämistä.

JOKERIT-TSSKA-MOSKOVA-VEIKKAUSSIVUT
Tiistai 20.3. Jokerit - TsSKA Moskova. Nyt se toinen voitto siihe...

Kova oli maanantain taistelu, tiistaista tulossa varmasti samanlainen. Tasoittaako Jokerit voitot lukemiin 2-2?

liiga-veikkaussivut-tps-saipa
Tiistai 20.3.2018 - TPS aloittaa pudotuspelisarjan SaiPaa vastaan...

TPS - SaiPa, keskinäiset pelit 1-3 tällä kaudella. TPS on sarjan suosikki, miten kauan SaiPa piinaa?

liiga-veikkaussivut-jyp-hifk
Keskiviikko 21.3.2018. Jyväskylässä JYP kurittaa HIFK:ta isän...

Jyväskylä on IFK:lle paha paikka ja kun JYPin ei tarvitse tässä sarjassa kuin voittaa ne kotipelit, niin eikös tämä ole aika selvää kauraa?

TSSKA-MOSKOVA-JOKERIT-VEIKKAUSSIVUT
Torstai 22.3.2018 - TsSKA Moskova - Jokerit. Millä Jokerit-lintu...

Jokereiden tehtävänä on nyt voittaa kolme seuraavaa ottelua. Ensimmäinen erä on Moskovassa, päättyykö kausi jo tänään?

liiga-veikkaussivut-ässät-kärpät
Torstai 22.3.2018 Ässät - Kärpät Porissa. Nyt on Ässillä se...

Onko Ässät saanut jo pudotuspelikoneensa käyntiin myös Kärppiä vastaan? Kertoimet ovat vieraille, mutta kummalle sinun vedot menevät?

image_football
Tanska - Panama 22.3.2018, virittelyä MM-kisoihin

Tanska pääsi MM-kisoihin murskaamalla Irlannin 5-1. Panama taas pääsi kisoihin, kun USA ei pystynyt voittamaan lohkojumboa.

lewis
F1 Australian GP 25.3.2018, Hamilton taas vankka suosikki

Kausi 2018 alkaa siitä mihin viime kausi jäi. Mercedeksen Lewis Hamilton on selvä ykkössuosikki, Ferrarit ja Red Bullit yrittävät haastaa.

Aikaisemmat otteluennakot