Ässille tukku sopimuksia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ässät solmi uusia pelaajasopimuksia. Ensi kauden maalivahtikaksikko selvillä!

Ässät julkisti tänään tukun uusia pelaajasopimuksia. Ensi kaudella Ässät-paidan pukevat päällensä Juuso Riksman, Rasmus Rinne sekä Henri Heino. Lisäksi Patrik Parkkosen sopimusta pidennettiin yhdellä lisävuodella.

Juuso Riksman on kokenut maalivahti, joka teki läpimurtonsa juuri Ässissä. Riksman on voittanut urallaan SM-liigan mestaruuden kaudella 2010-2011 HIFK:ssa. Lisäksi Riksman on valittu kertaalleen runkosarjan parhaaksi pelaajaksi ja parhaaksi maalivahdiksi.

– Juuso on kokenut pelaaja ja tietää kaupungin tavat, kulttuurin ja vaatimustason. Hän on erittäin arvokas paluumuuttaja, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi paluumuuttajaa.

22-vuotias Rasmus Rinne on tuttu nuorisomaajoukkueista ja lähtee nyt hakemaan läpimurtoa SM-liigassa. Sekä Rinteen että Riksmanin sopimukset ovat kahden kauden mittaisia.

– Rinne on isokokoinen tulevaisuuden maalivahti. Hän osoitti viime kaudella Mestiksessä, että pystyy ottamaan seuraavan askeleen, Toivola kommentoi maalivahtilupausta.

Ässät hankki myös Henri Heinon, joka siirtyy patapaitaan Jokereista. Heinonkin sopimus on kahden kauden mittainen. Keskushyökkääjänä pelaava Heino saavutti SM-pronssia keväällä 2012.

– Heino on fyysisesti täydellinen huippu-urheilija. Hänen vahvuutensa ovat aloituksissa sekä puolustuspelaamisessa. Hän on arvokas joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan vastustajien parhaita pelaajia vastaan illasta toiseen, Toivola kommentoi.

Ässät tiedotti myös samalla, ettei Aki Uusikartano jatka Porissa.

– Aki Uusikartano on hieno pelaaja ja loistava persoona. Haluamme kiittää Akia siitä hienosta työstä, jota hän teki seuran hyväksi.

Ässät hakee vielä 2-3 hyökkääjä ensi kautta varten.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen