Ässille uusia sopimuksia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Porin Ässät julkaisi tänään kolme uutta sopimusta.

Ässät julkaisi tänään kahden hyökkääjän ja yhden puolustajan sopimukset. Ensi kaudeksi Ässiin liittyvät Tuomas Huhtanen, Valtteri Parikka ja Kamil Kreps. Ässillä on lisäksi solmittuna sopimus ulkomaalaisen puolustajan kanssa, mutta sopimusteknisistä syistä se julkaistaan vasta myöhemmin.

Tuomas Huhtanen on Ässät-kasvatti, joka palaa pienoisen kiertoretken jälkeen takaisin Poriin. Edellisen kauden Huhtanen kiekkoili Tampereen Ilveksessä. Ässien urheilutoimenjohtaja Mika toivola kommentoi Huhtasen sopimusta.

– Huhtanen on hyvä roolipelaaja ja tulee hakemaan nälkäisenä nosteen uralleen

Valtteri Parikka liittyy yksivuotisella sopparilla Padan leiriin Kalpan junioreista. Leftiltä laukova puolustaja tulee hakemaan seuraavaa askelta uralleen Ässien puolustuksesta. Mika Toivolan kommentit Parikasta.

– Monipuolinen ja hyvä pakki, Ässien tulevaisuutta rakennetaan, molemminpuolinen halu aloittaa yksivuotisella sopparilla.

Kamil Kreps palaa Suomeen ja liittyy hallitsevan Suomen mestarin rivistöihin. Yli 200 NHL-ottelun Kreps siirtyy Ässiin Klotenista. Mika Toivola kommentoi Ässien tuoretta hankintaa.

-Kreps on oikealta ampuva isokokoinen keskushyökkääjä ja hänestä odotetaan ratkaisijaa kärkiketjuihin. Hänet tunnetaan loistavana joukkuepelaajana ja SM-liigassa pelanneena hän tuntee sarjan tavat ja vaatimustason.

– Viime kaudella Kreps pelasi NHL:n työsulun vuoksi vähän ja siksi hän tulee tänne kovalla motivaatiolla auttamaan joukkuetta.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen