Athletic Bilbao - Real Betis 26.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Real Betisin valtavat maalinteko-ongelmat Leijonien vieraana?

Athletic Bilbao – Real Betis, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,50 | 4,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, tänään pelataan viikkokierroksen kolme viimeisintä kamppailua. Illan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Athletic Bilbao sekä Real Betis. Sarjataulukossa Athletic Bilbao on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Real Betis on puolestaan sijalla kaksitoista. Athletic Bilbao joutuu pelaamaan tällä viikolla kaksi ottelua, sillä maantaina Ahtletic Bilbao oli viimeksi kentällä ottelussa Espanyolia vastaan. Kaiken kaikkiaan Athletic Bilbaon alkukausi on sujunut positiivisissä merkeissä, vaikka Espanyol olikin parempi kotonaan 3-2 maalein. Athletic Bilbao on viimeistellyt ottelua kohden kahta maalia ja sitä voidaan pitää tässä kohdassa kautta mukavana suorituksena. 

Real Betiksen koneet eivät ole käynnistyneet alkukaudella vielä lainkaan, sillä ensinnäkin Real Betis on onnistunut voittamaan vasta yhden kamppailun ja toisekseen vierasjoukkueella on ollut valtavia maalinteko-ongelmia! Real Betis on viimeistellyt toistaiseksi viisi maalia ja sitähän voidaan pitää surkeana suorituksena. Jotain Real Betiksen tilanteesta kertoo se, että neljään viime otteluun peräti kolmessa vierasjoukkue on jäänyt kokonaan maaleitta. Viime kerralla Real Betis pelasi onnettoman Granadan kanssa tasapelin 0-0 maalein.

Athletic Bilbaon kotietu on Espanjassa erittäin merkittävässä roolissa, joten tällä hetkellä Real Betiksen tilanne vaikuttaa hyvin hankalalta vierasvoiton suhteen. Sinänsä Real Betis on laadukas nippu, mutta ei Real Betistä mitenkään tästä kaksikosta paremmaksi voi asettaa ja toisekseen Athletic Bilbaon hyökkäys on toiminut erinomaisesti vierasjoukkueen vastaavaan verrattuna. Athletic Bilbao on lähellä voiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas