Atlanta Hawks - Brooklyn Nets 16.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Brooklyn Nets hyökkää Hawksien kimppuun.

Atlanta Hawks – Brooklyn Nets, merkki 2, kerroin 1,82 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,01 | 1,82 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, erinomaiseen katseluaikaan yhteen iskevät Atlanta Hawks sekä vastaan asettuva Brooklyn Nets. Ottelu tullaan Nelonen Prolla lähettämään suorana lähetyksenä. Ottelu pelataan Lontoossa, joten kotietua kummallakaan joukkueella ei ole. Atlanta Hawks tunnetaan normaalisti erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, mutta tähän otteluun siitä huolimatta nostetaan Brooklyn Nets täysin ansaitusti ennakkosuosikin asemaan. Brooklyn Nets on tällä hetkellä yksi NBA:n tulikuumimmista joukkueista. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa. Brooklyn Netsin alkukausihan oli todella vaikea, mutta viime aikoina sijoitus sarjataulukossakin on vauhdilla noussut parempaan suuntaan. Tällä hetkellähän Brooklyn Nets löytyy itäisen konferenssin kahdeksannelta sijalta.

Atlanta Hawksille viime ajat ovat olleet kokonaisuutta ajatellen todella sekavia, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa! Edellisellä kierroksella Atlanta Hawks hävisi Memphis Grizzliesin vieraana 108-101 numeroin. Kaksi edellistä kotiotteluaan Atlanta Hawks on kylläkin voittanut, mutta kotijoukkueelle kahden hyvän ottelun pelaaminen peräkkäin on tuntunut olevan melkoisen vaikeaa. Atlanta Hawksillahan on ollut viime aikoina muutenkin hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästäkin ottelusta sivussa Atlanta Hawksilta ovat suurella todennäköisyydellä Pero Antic, John Jenkins sekä Al Horford. Atlanta Hawksin materiaali ei kuitenkaan ole millään tavalla leveä, joten siinä mielessä kotijoukkue ei loukkaantumisia kaipaa. Tilastojen valossa Atlanta Hawks lukeutuu itäisen konferenssin parhaimpiin kotijoukkueisiin, mutta Brooklyn Nets on ensinnäkin joukkueista huomattavasti paremmassa pelivireessä sekä toisekseen vierasjoukkuehan ei paperilla Atlanta Hawksia heikompi ole.

Atlanta Hawks sekä Brooklyn Nets kohtasivat edellisen kerran kuluvan kuun seitsemäntenä päivänä ja silloinhan Brooklyn Nets nappasi voiton 91-86 numeroin. Tuo ottelu oli kaiken kaikkiaan äärimmäisen jännittävä kohtaaminen, mutta Brooklyn Netsin kotietu oli kuitenkin Atlanta Hawksille liikaa. Edellisessä ottelussaan Brooklyn Nets oli kylläkin Toronto Raptorsia vastaan melko aseeton, mutta toisaalta kokonaisuutta ajatellen vierasjoukkueen pelivire näyttää todella hyvältä. Brooklyn Nets on ollut itseasiassa muutenkin Atlanta Hawksille vaikea vastustaja. Joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt Brooklyn Netsin eduksi. Deron Williams on mahdollisesti tässä ottelussa jälleen Brooklyn Netsin käytettävissä, joten siinä tapauksessahan vierasjoukkueen sairaslista on täysin tyhjä Brook Lopezia lukuunottamatta. Brook Lopezin paluusta ei tässä kohdassa ole tarkempaa tietoa. Kaiken kaikkiaan Brooklyn Nets on täysin ansaitusti järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas