Atletico Madrid - FC Porto 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Tuhoaako Atletico Madrid loputkin portugalilaisten haaveet jatkopaikasta?

Atletico Madrid – FC Porto, merkki 1, kerroin 2,00 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,00 | 3,60 | 3,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ratkaisut lohkovaiheen tapahtumien osalta lähestyvät, Espanjassa yhteen iskevät Atletico Madrid sekä Portugalista vieraaksi saapuva FC Porto. Atletico Madrid pystyy lähtemään tähän otteluun ilman minkäänlaisia paineita, sillä espanjalaisryhmä tulee varmuudella lohkon voittamaan. Atletico Madrid on pystynyt viidestä ottelustaan saalistamaan kolmetoista pistettä, joten kotijoukkue pystyy tässä ottelussa keskittymään nauttimiseen. Atletico Madrid on kuitenkin viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa sekä yhden tasapelin, joten tuskinpa kotijoukkue lähtee tässä ottelussa vain peruuttelemaan. Atletico Madrid on kahden edellisen ottelun aikana viimeistellyt vaatimattomasti kuusi maalia, joten FC Porton alakerta joutuu tässä ottelussa hurjaan paikkaan – varsinkin sen takia, sillä FC Porton on itse tämä ottelu voitettava.

FC Porto on ollut tällä kaudella surkea. Viikonloppuna FC Porto voitti kylläkin Portugalin liigan ottelussa SC Bragan 2-0 maalein, mutta muuten FC Porto on ollut yllättävän epätasainen oikeastaan jatkuvasti. Edelliset viisi ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain kaksi voittoa. Se on portugalilaisryhmälle suorastaan häpeällinen suoritus. FC Porto on kaudesta toiseen Portugalin liigan parhaimmistoa, mutta tällä kaudella Mestarien liigassa vierasjoukkueella ei näytä olekaan juurikaan mahdollisuuksia jatkopaikasta taistelemiseen. FC Porton on tänään kovalla riskillä haettava maalia, sillä tasapelillä vierasjoukkue ei tässä vaiheessa tee enään yhtään mitään. Se tulee varmasti avaamaan Atletico Madridille paljon loistavia vastaiskumahdollisuuksia. Atletico Madridin viiden edellisen ottelun saldo on viisi voittoa 20-1 maalierolla, joten siinähän riittää portugalilaisryhmällä tekemistä.

Atletico Madrid tulee tässä ottelussa antamaan varmasti peliaikaa vähemmän sitä saaneille, mutta on otettava huomioon, että kotijoukkueen sairaslista ottelun alla on käytännössä tyhjä. Atletico Madrid lepuuttaa tässä ottelussa varmuudella Thibaut Courtoisia sekä Juanfrania. Atletico Madrid voi olla erittäin iloinen siinä mielessä, että sairaslistalle ei ole viime kierroksien aikana ilmaantunut lisää pelaajia. Tästä ottelusta loukkaantumisten takia sivussa on ainoastaan Mario Suarez. Atletico Madrid on tällä kaudella ottanut askeleen eteenpäin kohti huippujoukkueen mainetta – Atletico Madrid on kovalla prosentilla voittanut nämä keskikastin joukkueet niin Espanjan liigassa kuin Mestarien liigassa. FC Porto on ollut syystä tai toisesta yllättävän vaisu eikä vierasjoukkue todennäköisesti tule tänään juhlimaan jatkopaikkaa. Lähtökohtaisesti Atletico Madrid nostetaan ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas