Avangard Omsk - AK Bars Kazan 14.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Avangard Omskin kiipeäminen oikeaan suuntaan?

Avangard Omsk – AK Bars Kazan, merkki 1, kerroin 
Avangard Omsk – AK Bars Kazan ML, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 3,15 | 4,15 | 1,97 

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa Avangard Omsk isännöi vastaan asettuvaa AK Bars Kazania. Lähdökohdat tähän otteluun ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä Avangard Omsk on itäisessä konferensissa sijalla kaksitoista, mutta Avangard Omskin suunta on ehdottomasti ylöspäin. AK Bars Kazan löytyy samaisen konferenssin kärkipaikalta. Avangard Omskin alkukaudesta ei voi kertoa mitään positiivistä, mutta tosissaan tällä hetkellä kotijoukkueen suunta on muuttunut huomattavasti parempaan. Viime kierroksella Avangard Omsk murskasikin 5-1 maalein Nizhny Novgorodin.

 AK Bars Kazan on pelannut erinomaisen alkukauden, mutta toisaalta sitä ei voida pitää yllätyksenä lainkaan. AK Bars Kazanin materiaali on tälläkin kaudella erinomaista tasoa, mutta materiaalia vertaillessa Avangard Omsk ei juurikaan jää vierasjoukkueen varjoon. Avangard Omsk on täysin eri tason joukkue kuin mitä sarjataulukko kertoo, mutta kotijoukkueella on ollut alkukaudella ongelmia valmennuksesta lähtien. Kahteen edelliseen otteluun kuitenkin Avangard Omsk on viimeistellyt peräti kahdeksan maalia ja puolustuskin on hoitanut tehtävänsä erinomaisesti.

Avangard Omskin kannalta on mahtava uutinen se, että joukkueen peli-ilme on ollut täysin erilaista kahdessa viime ottelussa kuin koko alkukauden muissa otteluissa! Avangard Omsk on niin äärimmäisen laadukas joukkue, että materiaalia katsoen Avangard Omskin onkin syytä mahdollisimman nopeasti palata takaisin omalle tasolleen. AK Bars Kazan tulee antamaan kaikilla mittareilla kotijoukkueelle tänään hurjan haasteen, mutta toisaalta ei ole mitään estettä sille etteikö Avangard Omsk voisi jatkaa nousuaan kohti parempaa sijoitusta sarjataulukossa. Tällä hetkellä rohkeimmille pelimerkki ykkönen on erinomainen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas