Avangard Omsk - Magnitogorsk 28.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Avangard Omsk sekä Magnitogorsk vastakkain KHL:n kärkikamppailussa.

Avangard Omsk – Magnitogorsk, merkki 2, kerroin 
Avangard Omsk – Magnitogorsk ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,90 | 4,20 | 2,00 

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Avangard Omsk sekä vieraaksi saapuva Magnitogorsk. Itäisessä konferenssissa Avangard Omsk on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Magnitogorsk löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on lähes parikymmentä pistettä Magnitogorskin eduksi. Lähtökohtaisesti joukkueiden välinen perustasoero ei ole missään tapauksessa tätä luokkaa Magnitogorskin eduksi, mutta Avangard Omskin kausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Avangard Omsk on varsinaisella peliajalla voittanut säälittävät viisi ottelua, joten sijoituskin sarjataulukossa on sen mukainen. Edellisellä kierroksella Avangard Omsk hävisi jatkoilla Traktorille 1-2 maalein.

Avangard Omsk oli vielä vähän aikaa sitten hetkellisesti huomattavastikin paremmassa pelivireessä, sillä Avangard Omsk voitti kotonaan muutaman ottelun murskalukemin. Se riemu kuitenkaan ei kauaa kestänyt, sillä hyvin nopeasti Avangard Omsk palasi takaisin omalle ”tasolleen”. Avangard Omsk on kahteen edelliseen otteluun tehnyt varsinaisella peliajalla vain kaksi maalia, joten otteluiden voittaminen on jostain syystä ollut melkoisen vaikeaa. Edellinen vierasotteluhan päättyi Avangard Omskin osalta 4-1 maalein tappioon Vladivostokia vastaan.

Magnitogorskilla on alla edelliseltä kierrokselta erittäin arvokas voitto Barys Astanasta 1-2 maalein ja samallahan kaiken kaikkiaan Magnitogorsk on edellisestä kolmesta ottelustaan napannut kaksi voittoa. Varsinaisella peliajalla tappioita ei ole tullut. Magnitogorskin puolustus on ollut huippuluokkaa, sillä vastustajalle kuin vastustajalle maalinteko Magnitogorskia vastaan on ollut oikeastaan läpi kauden vaikeaa. Magnitogorskilla on pistepörssin kärjessä niin monta pelaajaa verrattuna Avangard Omskiin, joten valitettavasti Avangard Omskilta puuttuu vastuunkantajat. Niitä löytyy Magnitogorskilta enemmän kuin tarpeeksi.

Veikkaussivut | Tuomas