VIDEO: Real Madrid - Deportivo La Coruna 5 - 0

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 01/10/2016
Jaa tämä...

Real Madridin uuden managerin Zinedine Zidanen debyytti oli voitokas.

Real Madrid kannattajat saivat eilen illalla sitä mitä ovat vaatineet jo kuukausia. Joukkueen penkin päässä oli joku muu valmentaja kuin Rafa Benitez, ja joukkue dominoi takavuosien tyyliin kentän tapahtumia valkopaitojen kotiluolassa Santiago Bernabeulla. Real Madrid murskasikin La Liga:n yhdeksännellätoista ottelukierroksella vastustajansa Deportivo La Corunan peräti 5 – 0.

Ottelun suurin tähti oli tällä kertaa Walesin EM-kisoihin viime vuonna johdattanut Gareth Bale, joka viimeisteli ottelussa hatullisen maaleja. Balen lisäksi Los Blancos pelaajista maalinteossa onnistui kahdesti ranskalainen Karim Benzema, jonka ensimmäinen kantapäällä viimeistelty osuma oli melkoista taidetta. Supertähti Cristiano Ronaldo ei onnistunut lukuisista paikoista huolimatta maalinteossa Zidanen debyytissä.

Realin pelaajien peli-ilmeessä ja asenteessa oli tapahtunut selkeä muutos aiempiin otteluihin verraten. Pelaajat olivat selkeästi ahnaampia, aggressiivisempia ja motivoituneempia nyt kuin aiemmin Benitezin alaisuudessa. Tämä todistaa huhut siitä, ettei joukkue halunnut pelata aiemmin valmentajalleen paikkaansa pitäväksi. Asenne muutoksen lisäksi Zizou oli tuonut peliin myös pieniä taktisia muutoksia, muokkaamalla joukkueen pelitapaa aiemmasta 4-3-3 ryhmityksestä 4-2-3-1 systeemiin. Benzema oli muodostelmassa ylempänä kärjessä ja se rooli näytti sopivan hänelle oikein hyvin. Nähtäväksi jää, jatkuvatko Realin otteet yhtä vakuuttavina seuraavissakin otteluissa, vai sai uusi manageri aikaiseksi vain lyhytaikaisen ryhtiliikkeen.

Ohessa vielä eilisen möyhennyksen kaikki maalit, joista erityisesti Benzeman pikkunätti ohjaus oli hyvin näyttävä:

Lue myös:

VIDEO: Tampa Bay Lightningille kauden erikoisin voitto

VIDEO: Suomen maajoukkueen hyökkääjä siirtyy Skotlantiin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa