Liverpool yrittää myydä Balotellin - Hinta putoaa roimasti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Liverpool-hyökkääjä Mario Balotellin nimi on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa. Valioliigaseuralla on vaikeuksia myydä italialaishyökkääjä, sillä mikään joukkue ei ole tällä hetkellä valmis maksamaan hänestä Liverpoolin pyytämää 10 miljoonaa euroa.

Liverpool hankki hyökkääjän 20 miljoonalla eurolla, mutta pelaajan arvo on pudonnut yli puolella surkean kauden jälkeen.

Goal-sivuston mukaan italialaisjoukkue Sampdoria olisi valmis ostamaan Balotellin, mikäli hinta putoaa alle 10 miljoonaan euroon.

– Balotelli maksaa 10 miljoonaa euroa. Siihen alennus, niin otamme hänet vastaan mielellämme, seuran puheenjohtaja Massimo Ferraroa totesi sivuston mukaan.

Balotellin tilanne on ajautunut jo sen verran tukalaksi, että jopa Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Lupa Castelli Romani on elätellyt toiveita hyökkääjän hankkimisesta.

– Tavoitteemme on tuoda ystävämme Balotelli tänne. Pelaaja tarvitsee uuden alun, koska näemme, ettei hänellä ole enää peli-iloa. Kannattajat vastustavat häntä ja hän ei enää pysty näyttämään kykyjään, joukkueen puheenjohtaja Marco Amelia kertoi Sky Sport Italian haastattelussa.

Balotelli tarvitsee uuden alun, mutta nähtäväksi jää, mikä seura on sen valmis hänelle tarjoamaan.

Unibet tarjoaa jo voittajakertoimet tulevalle Valioliiga-kaudelle! Enää ei tarvitse odottaa kauden alkua kauaa!

Lue myös:

Video: Meksikon päävalmentajalle potkut kahakan päätteeksi!
HJK – Liverpool peli pelataan puolityhjän katsomon edessä!

jvg nights