Barcelona - Budivelnik 19.12.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Budivelnik jyrän alle Barcelonan vieraana?

Barcelona – Budivelnik (+15,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,90 PAF

PAFin kertoimet otteluun 1,05 | 12,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, ukrainalainen Budivelnik matkustaa lähes mahdottoman tehtävän eteen Barcelonan vieraaksi. Budivelnik on edelleen tässä lohkossa viimeisenä ja tuleekin viimeiseksi samalla jäämään. Budivelnikin materiaali ei Euroliigassa ole missään vaiheessa riittänyt ja myös tässä ottelussa tiedossa tulee olemaan täysin yhteen koriin pelaamista. Barcelona on Euroliigan suurimpia mestarisuosikeita, vaikka viimeksi CSKA Moskova voittikin Barcelonan 79-65 numeroin. Barcelonalla on joka tapauksessa Espanjan liigan voitto alla, kun Valladolid kaatui neljä päivää sitten 109-50 lukemin.

Budivelnikin tilanne ottelun alla ei ole helppo, sillä kaiken kaikkiaan ukrainalaisseura on pelannut neljä vierasottelua ja hävinnyt niistä jokaisen! Kotonaan Budivelnik on pystynyt saalistamaan kaksi voittoa, mutta vieraissa Budivelnikillä ei ole ollut mitään asiaa. Edellisessä Euroliigan vierasottelussaan Partizan murskasi Serbiassa ukrainalaisvieraat 76-61 numeroin. D.Salenga sekä D.Lavrinovic olivat tuossa ottelussa Budivelnikin parhaita pistemiehiä yhdellätoista pisteellään. Budivelnik ei tule jatkopaikasta enään taistelemaan, joten siinä mielessä vierasjoukkueen motivaatio ei todennäköisesti ole enään parhaalla mahdollisella tasolla. Lohkosta menee aina neljä parasta jatkoon ja tällä hetkellä lohkossa neljäntenä onkin juuri Partizan. Serbialaisten sekä Budivelnikin välissä on vielä Nanterre kolmella voitollaan.

Barcelona omaa vielä mahdollisuudet nousta lohkossa CSKA Moskovan ohi toiseksi, joten siinä mielessä espanjalaisryhmä haluaa tänään varmasti kotiyleisönsä edessä tehdä Budivelnikistä selvää jälkeä! Barcelonahan tosissaan hävisi viimeksi CSKA Moskovan vieraana, mutta siitä huolimatta Barcelonalla on mahdollisuus nousta lohkossa toiseksi, jos CSKA Moskova ei omassa ottelussaan voittoa pysty nappaamaan. Barcelona on Euroliigassa jokaisessa kotiottelussaan suosikin asemassa, joten siinä mielessä tänään tuskin Budivelnikillä tulee olemaan voiton suhteen minkäänlaisia mahdollisuuksia. Barcelona on kymmenestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut vaatimattomasti kahdeksan voittoa eikä tänään tappiota ole missään tapauksessa tiedossa. Selkeällä tasoituksellakin Barcelona poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas