Barcelona haluaa Liverpoolin brassitähden Philippe Coutinhon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Barcelonassa tuuletetaan joukkuetta kesällä. The Sunin mukaan Barcan hankintalistalla ykkönen on Liverpoolin Philippe Coutinho. Lisäksi joukkue olisi tuomassa takaisin Gerard Deulofeun ja Hector Bellerinin.

Barcelonan nykyinen manageri Luis Enrique on jättämässä seuran kesällä, ja samalla Barca olisi myös tosissaan lähdössä pelaajakaupoille.

Espanjalaisen SPORT -lehden mukaan Barcelona olisi Coutinhon suhteen jo pitkällä neuvotteluissa, eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta, kun Barca on yhdistetty brassitähteen. Kataloniassa on selvästi mielenkiintoa Coutinhon suhteen. Liverpool ei ole vielä Valioliigan kärkijoukkueiden tasoinen, joten Coutinholla saattaa kyllä olla halua lähteä Barcaan pelaamaan La Ligan ja Mestareiden liigan voitosta.

Barcelona myi lahjakkaan, mutta ailahtelevan Gerard Deulofeun Evertonille vuonna 2015. Valioliigasa Deulofeu ei onnistunut, mutta lainasopimuksella AC Milanissa hän on tällä kaudella ollut erinomainen. Nyt Barcelona olisi The Sunin mukaan halukas ostamaan Deulofeun takaisin.

Arsenalin laitapakki Hector Bellerin pelasi Barcelonan akatemiassa vuoteen 2011 saakka, jolloin hän siirtyi Englantiin. Bellerin on kehittynyt Valioliigassa sen verran hyväksi pelimieheksi, että Barcassa ollaa herätty.

SPORT -lehden mukaan Barcelonasta oltaisiin lähdössä poiskin. Jeremy Mathieu, Arda Turan ja Javier Mascherano olisivat SPORT:n mukaan hakemassa uutta seuraa.

Pelaajahuhuista huolimatta Barcelonan ensimmäinen työ listalla on uuden managerin palkkaaminen. Tällä hetkellä ilmeisesti Ernesto Valverde ja Oscar Garcia ovat lähimpänä paikkaa.

Parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>