VIDEO: PSG valitti Barcelona-ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pariisilaisjätti ei sulata tappiota helpolla.

Jalkapallon Mestarien liigassa pelattu Barcelonan ja PSG:n kohtaaminen on johtanut siihen, että ranskalaisseura on valittanut ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle. Pariisilaiset lienevät hyväksyneet tappionsa, mutta silti he valittivat Deniz Aytekin työskentelystä.

Marcan mukaan PSG pyytää Euroopan jalkapalloliittoa käsittelemään kymmentä kiistanalaista tilannetta, ja valituksen yhteyteen ranskalaisseura on liittänyt mukaan videoleikkeet kaikista tapahtumista, joissa se tuntee kokeneensa jonkinasteista vääryyttä.

Valituksen lisäksi PSG:n puheenjohtaja Nasser Al Khelaifi on pyytänyt tilanteista mielipiteitä kansainvälisen tason erotuomareilta.

Muutamana poimintana kymmenestä kiistanalaisesta tilanteesta PSG on nostanut esille tuomitsematta jäänyt toinen varoitus Gerard Piquélle, Javier Mascheranon käsivirhe, Luis Suárezin sukeltelut ja varsinkin Suárezin saama turhankin helppo rangaistuspotku.

Mestarien liigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua, kun FC Porto matkustaa Juventuksen vieraaksi ja Leicester saa vastaansa Sevillan.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Cristiano Ronaldo sivusi huimaa ennätystä
VIDEO: Vain 16-vuotias huippuvireessä Mestaruussarjan ottelussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa