Barcelona - Real Madrid 26.2.2013 | Copa del Rey

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

El Clasico huipentaa tiistai-illan.

Barcelona – Real Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 
Barcelona – Real Madrid, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,73 | 4,00 | 4,33 

Bet365 näyttää ottelun suorana stream lähetyksenä sivujensa kautta. Tee pelitili Bet365:lle tästä, niin voit katsoa ottelun >>

Jalkapallon Espanjan Copa del Reyta, huippumielenkiintoisessa El Clasicossa Barcelonan sekä Real Madridin välillä pelataan tänään toinen osaottelu. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Santiago Bernabeulla 1-1 numeroihin. Ottelun voittaja tulee etenemään finaaliin, siellä vastaan asettuu otteluparin voittaja Atletico Madridin sekä Sevillan välillä. Lähtökohtaisesti on selvää, että molemmat joukkueet omaavat valtavasti maalintekovoimaa ja tämä turnaushan on tärkeä etenkin Real Madridille. Tällä kaudella Real Madrid ei tule voittamaan Espanjan liigaa eikä välttämättä Mestarien liigassakaan kausi tule päättymään onnellisesti.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet aina erittäin maalirikkaita sekä samalla viihdyttäviä ja varmasti samanlaista ottelua voidaan odottaa myös tästä kamppailusta. Barcelonallahan on alla voitto Sevillasta 2-1 maalein, mutta toisaalta Barcelonan alakerta on ollut viime aikoina epävarma. Esimerkiksi viime keskiviikkona Barcelona hävisi Mestarien liigassa italialaiselle AC Milanille 2-0 maalein.

Barcelona on kymmeneen edelliseen kotiotteluun peräti yhdeksässä viimeistellyt vähintään kaksi osumaa eikä se tule kaukana olemaan tälläkään kertaa. Tiistai-illan kunniaksi tarjoillaan upea ottelu, tätä ei kannata jättää katsomatta!

Veikkaussivut | Tuomas