Barcelona - Real Sociedad 24.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Real Sociedad vailla mahdollisuuksia Camp Noulla?

Barcelona – Real Sociedad (+2), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,13 | 8,00 | 19,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Camp Noun illassa yhteen iskevät Barcelona sekä vieraaksi saapuva Real Sociedad. Barcelona on aloittanut kauden viidellä voitolla, mutta sehän ei yllätä ketään. Lähes parikymmentä tehtyä maalia viiteen otteluun on tietenkin uskomattoman upea suoritus, mutta toisaalta mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Barcelonan puolustus on ollut käsittämättömän vahva. Kahteen edelliseen otteluun kahdeksan tehtyä maalia ja nolla päästettyä maalia kertoo siitä, että minkälaiseen paikkaan vierasjoukkue tulee tänään joutumaan.

Real Sociedad on alkukauden aikana voittanut tasan yhden ottelun ja toisekseen Real Sociedad on erittäin kotiriippuvainen joukkue. Real Sociedad pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Malagaa vastaan, joten se kertoo siitä, että puolustus Real Sociedadilla on kunnossa, mutta valitettavasti hyökkäyspää ei tunnu toimivan. Nyt Real Sociedad joutuu pahimpaan mahdolliseen testiin, joten lähtökohtaisesti urakka tulee olemaan lähes mahdoton. Real Sociedad ei ole tehnyt kolmeen viime otteluun maaliakaan, joten hyvästä puolustuksestakaan ei ole hyötyä ollut.

Barcelona on yksinkertaisesti tällä hetkellä täysin mahdoton pysäytettävä Real Sociedadin tasoiselle joukkueelle! Real Sociedad voitti itseasiassa viime kaudella joukkueiden viimeiseksi jääneen kohtaamisen 3-2 maalein, mutta nyt samanlaista vahinkoa ei ole missään tapauksessa tiedossa. Hurjat ongelmat hyökkäyspäässä Real Sociedadilla tuhoavat pienetkin yllätysmahdollisuudet.

Veikkaussivut | Tuomas