VIDEO: Nyt se on varmaa - Florida Panthersin hyökkääjät Leijoniin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonat vahvistuvat kahdella tähtihyökkääjällä.

Jääkiekkoliitto on vahvistanut, että Florida Panthersin hyökkääjät Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen saapuvat ensi viikoksi Leijonien MM-kisaryhmään. Jääkiekkoliitto vahvisti tähtipelaajien mukanaolon eilen tiistaina,

Barkovin ja Jokisen edustama Florida Panthers putosi NHL:n pudotuspeleistä jo ensimmäisellä kierroksella. Jokinen teki NHL:n runkosarjassa 81 ottelussa 60 pistettä ja kuudessa pudotuspelikamppailussa neljä pistettä.

Barkov viimeisteli puolestaan 66 runkosarjapelissä 28+31=69 pistettä ja kuudessa pudotuspelissäkin kolme pistettä.

Veikkaussivut uutisoi jo aikaisemmin Barkovin ja Jokisen mahdollisuudesta pelata tulevissa MM-kisoissa. Uutisen pääset lukemaan täältä.

Toistaiseksi epäselvää on se, että liittyykö Mikael Granlund Leijonien vahvuuteen. Barkovin, Jokisen ja Granlundin agentti Ilkka Larva kertoi muutamia päiviä sitten Iltasanomille, että myös Granlund saatetaan nähdä sinivalkoisten vahvuudessa.

 

Suomi pelaa tällä viikolla Euro Hockey Tourilla Venäjää vastaan. Sunnuntain ja maanantain aikana päävalmentaja Kari Jalonen ilmoittaa MM-kisoihin matkaavan joukkueen. Tiistaina Leijonat pelaa vielä harjoitusottelun USA:ta vastaan ja matkustaa sitten Pietariin.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Jääkiekkoliitto, Iltasanomat, Yle Urheilu

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
VIDEO: Tappara on numero 1.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa