VIDEO: Barkov rajun taklauksen kohteena

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/09/2016
Jaa tämä...

Rajusta taklauksesta aivotärähdys?

Detroit Red Wingsin ja Florida Panthersin välisessä ottelussa nähtiin ikävä tilanne toisessa erässä, kun Detroitin Justin Abdelkader taklasi rajusti Aleksander Barkovia. Red Wings-hyökkääjän taklaus näyttää videon perusteella osuvan suomalaishyökkääjän leukaan, mutta tilanteesta ei tuomittu rangaistusta. Barkov joutui sen sijaan jättämään pelin kesken, eikä suomalaista nähdä myöskään ensi yönä tositoimissa, kun Panthers kohtaa Buffalo Sabresin.

NHL-joukkueet tiedottavat loukkaantumisista varsin nihkeästi, mutta on todennäköistä, että Barkov sai tilanteessa aivotärähdyksen. Florida tiedotti ainoastaan, että suomalainen kärsii yläraajavammasta.

Barkovin taklannut Abdelkader sanoi Red Wingsin verkkosivuilla, että hän ei yrittänyt vahingoittaa Floridan tähtipelaajaa.

– En todellakaan yrittänyt taklata häntä päähän. Mielestäni jalkani olivat maassa ja minusta vein taklauksen loppuun vartaloon. Joskus taklaukset saattavat kuitenkin muuttaa suuntaa. Toivottavasti hän on kunnossa, hyökkääjä totesi.

Itse ottelu päättyi Detroitin 3-0-kotivoittoon, sillä Red Wings innostui viimeisessä erässä ja mätti taululle kolme osumaa. Täytyy toivoa, että Barkov on jälleen mahdollisimman pian pelikunnossa.

Katso taklaus tästä!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa