Barkov säväyttää rapakon takana! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomen lupaavimpiin kiekkoilijoihin lukeutuva Aleksander Barkov on esiintynyt pirteästi Florida Panthersin harjoitusleirillä.

Kesän varaustilaisuudessa toisena pelaajana varattu Aleksander Barkov on aloittanut Amerikan valloituksensa ryminällä. Taiturin luistin on kulkenut Florida Panthersin harjoitusleirillä  erittäin liukkaasti ja nuorukaiselle sateleekin kehuja joka suunnasta.

– Uskon, että hän on valmiimpi pelaamaan NHL:ssä, vaikka tyyli onkin erilainen verrattuna siihen, mihin hän on tottunut.

– Paras mitä hän voi tehdä on, ettei aseta itselleen liikaa paineita. Hän on hyvä jätkä ja autan häntä niin paljon kuin voin. Mutta uskon, että hän pärjää. Olen nähnyt hänet harjoittelemassa, hänellä on paljon taitoa, sanaili viime kaudella NHL:n parhaaksi tulokkaaksi kruunattu Jonathan Huberdeau.

Barkov onkin isketty saman hyökkäysketjuun yhdessä Huberdeaun ja Tomas Fleischmannin kanssa. Suomalaispeluri ei ole kalvennut kahden tehohyökkääjän rinnalla. Päinvastoin.

– Tykkään pelata Barkovin tyylisen kaverin kanssa. Hänellä on hyvät kädet ja hän näkee peliä loistavasti. Katsotaan mihin valmentaja laittaa meidän, jatkoi Huberdeau.

Florida Panthersin kausi starttaa 3. lokakuuta ottelulla Dallas Starsia vastaan.

Maanantaina 16. syyskuuta joukkue pelaa kaksi harjoitusottelua Nashville Predatorsin kanssa. Jäämme innolla odottamaan Barkovin edesottamuksia.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut