Basel - Chelsea 25.4.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigajättiläinen vierailulle Sveitsiin.

Basel – Chelsea, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,75 | 3,25 | 2,45 

Jalkapallon Eurooppa liigaa, Sveitsissä yhteen iskevät Basel sekä englantilaisjätti Chelsea. Lähtökohdat ottelupariin ovat vähintäänkin jännittävät. Basel on turnauksen kenties suurin yllättäjä, sillä Basel tiputti puolivälierissä jatkosta Tottenhamin. Ottelupari oli loppuun asti erittäin jännittävä, mutta niin vain kotonaan sveitsiläiset jatkopaikan nappasivat. Basel joutuu nyt hurjaan testiin, sillä Chelsea on Mestarien liigan hallitseva mestari – nälkää varmasti riittää tämän turnauksen voittamiseen. Chelsealle oli varmasti selkeä pettymys se, että Mestarien liigassa homma ei toiminut lainkaan, mutta nyt Eurooppa liigassa voi sen korjata mikä korjattavissa on.

Fernando Torres on tällä hetkellä lähes mahdoton pysäytettävä, sillä Torres viimeisteli edellisessä otteluparissa Rubin Kazania vastaan kolme maalia! Se onkin selvää, että Baselilla tulee olemaan pitkä ja vaikea ilta Fernando Torresin kanssa. Lisäksihän vaikeuksia aiheuttaa lisää se, että Victor Moses oli hienolla pelipäällä Kazania vastaan. Victor Moses viimeisteli mukavasti kaksi maalia venäläisjoukkueen verkkoon.

Chelsea on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja yksikin vierasmaaali voisi olla jatkoonpääsyn suhteen erittäin merkittävä asia! Chelsean ei ole missään tapauksessa pakko tätä ottelua voittaa, sillä kotonaan Chelsealla on erinomaiset mahdollisuudet joka tapauksessa jatkopaikkkaan. Chelsea on jäljellä olevista joukkueista laadukkain, joten vierasvoitto on erittäin hyvä valinta tähän kohteeseen. Erittäin mielenkiintoinen ottelupari joka tapauksessa tästä on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas