VIDEO: Bastian Schweinsteiger jättää Manchester Unitedin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Saksalaispelaajan pelit punapaidoissa on pelattu.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester Unitedin vahvuudessa pelannut Bastian Schweinsteiger siirtyy MLS-sarjaan. Chicago Fire ja saksalainen keskikenttäpelaaja viimeistelivät sopimuksen alkuviikosta, joten Yhdysvaltojen sarja saa jälleen kovan luokan pelaajan.

Schweinsteiger ja Manchester United kirjoittivat heinäkuussa vuonna 2015 kolmen vuoden sopimuksen, mutta saksalaispelaaja on ajautunut Jose Mourinhon alaisuudessa pieneen rooliin. Manchesterissa peliaikaa on tullut niin vähän, että siirto oli oikea valinta.

Chicago Tribune -lehti tietää kertoa, että Schweinsteiger tienaa 1+1 mallisella sopimuksella yhdestä kaudesta noin 4,5 miljoonaa dollaria. Schweinsteiger saa liittyä Chicagon vahvuuteen jo ensi viikolla, jos hän saa työluvan ja läpäisee lääkärintarkastuksen.

Schweinsteiger ei pelaa enää Saksan maajoukkueessa. Urallaan hän viiletti maansa väreissä 121 ottelussa tehden 24 osumaa.

Tällä viikolla Chicago tai Manchester United eivät pelaa, sillä maajoukkuetauko käynnistyi äskettäin. Schweinsteigerin entinen maajoukkue pelaa keskiviikkona todellisessa huippuottelussa Englantia vastaan, ja loppuviikosta tiedossa on peli MM-karsinnoissa.

 

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: Jesse Lingardilta Valioliigassa mahtava maali

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa