Bayern-luotsi tyrmistynyt murskatappiosta - "Minä tein virheen" | UCL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Koko Bayern Munchen tuntuu olevan shokissa eilisestä murskatappiosta Real Madridille.

Real Madrid näpäytti Mestarien liigan välierien ensimmäisessä, Madridissa pelatussa ottelussa ennakkosuosikki Bayern Munchenia voittamalla ottelun maalein 1-0. Monet kuitenkin uskoivat Bayernin kääntävän otteluparin nimiinsä oman kotiottelunsa kautta.

Toisin kuitenkin kävi. Real teki tehokkaan ryöstöretken Bayernin Allianz Arenalle ja takoi Bundesliiga-jättiä kuonoon peräti 4-0. Real siis eteni Mestarien liigan finaalin murskaavasti yhteismaalein 5-0.

Bayernin päävalmentaja Pep Guardiola oli syystäkin tyytymätön joukkueensa esiintymiseen kotistadionilla.

– Kärsimme raskaan tappion, eikä tilanteita ollut kuin muutama, Guardiola sanoi.

– Pelasimme huonosti ja se on minun vastuullani. Näin käy, jos et pelaa hyvin ja puolustat erikoistilanteissa heikosti. Euroopan korkeimmalla tasolla tällaisista virheistä rokotetaan samantien.

Real siirtyi ottelun avauspuolikkaalla jo 3-0-johtoon, kun Sergio Ramos onnistui maalinteossa kahdesti ja Cristiano Ronaldo heilutti Bayern-verkkoa kertaalleen. Täysin vastaantulijaksi joutuneen Bayernin peli parani toisella puoliajalla selvästi, kun Guardiola siirsi Bastian Schweinsteigeria keskikentällä hyökkäävämpään rooliin. Tällöin keskikentän pohjalla pelannut Toni Kroos sai vierelleen Javi Martinezin.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä toisen puoliajan ainoasta osumasta vastasi illan toisensa heilauttanut Ronaldo.

– Sanoin tauolla pelaajille, että tein virheen. Tiesimme Realin pelitavan, joten halusimme alusta alkaen pitää pallon hallussamme ja hallita keskikenttää, Guardiola kommentoi.

– Emme saaneet keskikentän pohjaa hallintaamme avausjaksolla. Esitys ei ollut hyvä, koska valmentaja teki virheen. Pelaajat juoksivat ja yrittivät lujasti, kuten aina, mutta meillä ei loppujen lopuksi ollut oikeita pelaajia oikeilla paikoilla.

Realin finaalivastustaja selviää heti keskiviikkona, kun Chelsea ja Atletico Madrid taistelevat oman otteluparinsa päätökseen. Toiseen, Chelseassa pelattavaan osaotteluun lähdetään yhteismaalitilanteesta 0-0.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut