Tässä rikkaimmat nuoret jalkapalloilijat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 11/06/2015
Jaa tämä...

Siirtopalkkiot ja pelaajien palkat ovat nousseet viime vuosina melko tähtitieteellisiin mittoihin urheilu ja erityisesti jalkapallopiireissä. Veikkaussivut.com esitteleekin tänään TOP 5 rikkaimmat nuoret jalkapalloilijat.

5. David Alaba, 32 milj. $

David Alaba - Österreiche Fußballnationalmannschaft (01).jpg

Itävävaltalainen 23 – vuotias David Alaba on yksi Saksan Bundesliiga-seuran Bayern Munchenin lahjakkaimmista pelaajista. Mies pystyy pelaamaan sekä baijerilaisten keskikentälle että puolustuksessa. Mies aloitti uransa Itävallassa,mutta Bayern Munchen nappasi miehen nuorisoakatemiaansa jo vuonna 2008. Pep Guardiola nosti viime kaudella Alaban lopullisesti pelaavaan kokoonpanoonsa, eikä mies tule enää luovuttamaan suosiollaan paikkaansa muille.

4. James Rodriguez, 39,2 milj. $

James Rodríguez.jpg

Huimalla 100 miljoonalla eurolla AS Monacosta La Ligaan ja Real Madridiin siirtynyt kolumbialainen James Rodriguez ei ole pettänyt häneen kohdistettuja odotuksia. 24 – nuorimies auttoi heti ensimmäisellä Los Blancos kaudellaan joukkueen sen kymmenenteen Mestarien liigan mestaruuteen ja Copa Del Rey voittoon.

3. Neymar, 50 milj. $

20141118 AUTBRA 5089.jpg

Kun puhutaan rikkaimmista nuorista jalkapalloilijoista, niin totta kai listalle on pääsyt myös Brasilian tämän hetken suurin jalkapallotähti Neymar da Silva Santos Júnior. 23 – vuotiaan Neymarin perässä olivat kaikki maailman suurseurat silloin kun mies päätti siirtyä Brasiliasta Eurooppaan. Kisan voitti Barcelona, jonka riveissä Neymar on ollut jälleen tällä kaudella pitelemätön. Viime kaudella triplan voittanut mies on varmasti jokaisen pennin arvoinen Barcalle.

 2. Mario Götze, 54,9 milj $

FIFA WC-qualification 2014 - Austria vs. Germany 2012-09-11 - Mario Götze 01.JPG

Harva 22 – vuotias nuorukainen on ratkaissut jalkapallon maailmanmestaruutta. Mario Götze kuitenkin teki tämän tempun vuoden 2014 MM-kisoissa kun Saksa juhlitti mestaruutta Argentiinan nenän edessä. Kaudella 2009 – 10 Borussia Dortmundissa debytoinut Götze on todellinen ihmelapsi jota muun muassa Valioliigaseura Arsenal yritti ostaa jo vuonna 2011 peräti 40 miljoonan euron summalla. Nykyisin Götze nostaa isoa tilipussia Bayern Munchenissa yhdessä David Alaban kanssa.

1. Paul Pogba, 68,6 milj. $

Singapore Selection vs Juventus, 2014, Paul Pogba.jpg

Ranskalainen 22 – vuotias ihmelapsi Paul Pogba on tällä hetkellä maailman lihavimman rahapussin omistava nuorisoluokkaan laskettava jalkapalloilija. Juventuksen keskikentän kultakimpaleen perässä ovat olleet kuluneen vuoden aikana toinen toistaan suurempia tarjouksia tehneet Real Madrid, Barcelona, Manchester City, ja Chelsea. Miehellä on kuitenkin tällä hetkellä aina vuoteen 2019 asti ulottava sopimus Vanhan Rouvan kanssa. Manchester Unitedissa taidetaan olla tällä hetkellä hieman harmissaan siitä, ettei miehelle annettu aikoinaan kunnon näytönpaikaa…

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.

Pääset mukaan kilpailuun tästä!

Lue myös:

VIDEO: Barcelona-tähti teki faninsa ikionnelliseksi

Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa