Yllätyssiirto: Bayern München hankki MM-kisojen tähtiveskarin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/11/2014
Jaa tämä...

Bayern München vahvisti jo ennestään kovatasoista maalivahtiosastoaan.

Kaksi Bundesliigan mestaruutta putkeen voittaneella Bayern Münchenilla on kasassa melkoinen maalivahtikaksikko. Seura on nimittäin hankkinut rivistöönsä Levante-veskari Keylor Navasin noin 10 miljoonan eurolla.

Asiasta kertoi Navasin edustaman Levanten johtoryhmään kuuluva Tomas Perez.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

27-vuotias Navas pelasi kerrassaan huikeat MM-kisat ja mies olikin suurin syy siihen, että Costa Rica eteni turnauksessa aina puolivälieriin asti. Huippuveskarin perässä oli varmasti muitakin Euroopan suurseuroja, mutta mies päätti silti suunnata Müncheniin.

Valinta oli siitä yllätyksellinen, että Bayernissa ykkösvahdin roolia hoitaa maailman parhaimpiin veskareihin lukeutuva Manuel Neuer.

– Keylor tulee pelaamaan yhdessä Euroopan parhaista joukkueista. Olen varma, että hän nauttii pelaamisestaan siellä ja hän varmasti pystyy antamaan hyvää kilpailua ykkösmaalivahdin paikasta Neuerille, Levante-pomo Perez kertoi Teletica Deportes -lehden mukaan.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut