VIDEO: Belgialaislehdet raivoissaan Suomi-tasapelistä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/03/2016
Jaa tämä...

Belgian mediassa raivotaan keskiviikon tapahtumista.

Belgian jalkapallomaajoukkue pelasi keskiviikkona tasapelin Suomea vastaan ja maan lehdistö ei ollut lainkaan tyytyväinen siihen, että miten Belgia ottelussa suoriutui. Esimerkiksi Het Niewsblad otsikoi juttunsa ”Voisi olla paljon parempi”. Itse jutussa tiukempi sävy Belgian maajoukkuetta eli punaisia paholaisia kohtaan jatkui.

– Fifa-rankingin 61. parasta maata vastaan ei voi noin kotona. Eikä missata noin montaa mahdollisuutta. Suomen maali vahingoitti monin tavoin. Se oli ongelmallista myös, että Suomella oli muita maalintekotilanteita. Ei paljon, mutta riittävästi noin heikolla ryhmällä. Suomi hävisi karsinoissa Pohjois-Irlannin tasoille joukkueille.

– Tämä ottelu oli herätys. Pelin tulee lla nopeampaa, terävämpää ja tehokkaampaa. Sunnuntain Norja-pelissä pitäisi nostaa itseluottamusta. Pelaajat tietävät, että heillä on töitä tehtävänä. On paljon vielä harjoittelua jäljellä.

Het Belang van Limburg puolestaan otsikoi juttunsa ”Suomalaiset ravistelivat Belgian heräämään.”

– Suomi. Tuhansien järvien maa. Tunnetaan enemmän jääurheilusta kuin jalkapallosta, eikö. Joten näytti alkuun, että Belgia voittaisi kuningas Baudouinin stadionilla, lehti sadatteli.

Suomen maalivahdin Lukas Hradeckyn torjuntoja puolestaan kehuttiin useammastakin eri suunnasta.

– Belgialla oli paljon mahdollisuuksia, mutta he pelasivat liian hitaasti tiukasti organisoitua Suomea vastaan.

Katso videolta ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Dani Alves jättää Barcelonan
VIDEO: Real Madridille ikimuistoinen vastaanotto kotikaupungissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa