Bergenheim ykköskentässä – Haula tähdistössä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Sean Bergenheim sai Minnesota Wildissa sellaisen näytön paikan, että alta pois. Viime yön maukas 2-4 vierasvoitto Nashville Predatorsista oli samalla Bergenheimin tulikaste uudessa joukkueessa. Hänet istutettiin ykköskenttään, Thomas Vanekin ja Mikko Koivun viereen.

Ketjun peli ei valitettavasti pisteiden valossa vielä oikein toiminut. Ketju jäi pakkaselle kahden maalin verran. Bergenheim sai kuitenkin kehuja uudelta valmentajaltaan Mike Yeolta:

– Pidin paljon hänen pelistään. Ensimmäisen erän alussa oli pari paikkaa, ja pidin hänen laitapelistään. Kaikkiaan se oli mielestäni vahva ensiesiintyminen.

Erik Haulalle Bergenheimin tulon myötä uudistuneet kentät tuntuivat sopivan. Hän pelasi Kyle Brodziakin laidalla vajaat kolmetoista minuuttia, saavutti tehot 1+1 ja hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Ottelun ykköstähti oli Haulan ketjukaveri Brodziak, hänkin 1+1 tehoilla.

Mikael Granlund pelasi ottelussa 17 minuuttia ilman tehomerkintöjä ja istui pari kakkosta. Pekka Rinne torjui ottelussa 26/29 laukausta. Niklas Bäckström ei ollut Wildin kokoonpanossa.

Katso ottelun kohokohdat tästä!

Twitter: @Veikkaussivut, Facebook: Veikkaussivut

hockeynight